Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je spremno

VIDEO Ćorluka najavio Svjetsko prvenstvo i otkrio: "Svi su mi se smijali"

Vedran Ćorluka je u Poreču najavio Svjetsko prvenstvo.

Pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije, Vedran Ćorluka, u Poreču je najavio planove naše momčadi za Svjetsko prvenstvo.

Ćorluka je u Poreču sudjelovao na panelu pod nazivom "Sport fest", na kojem danas i sutra sudjeluju i brojna druga važna imena hrvatskog sporta: od predsjednika Hajduka do naših zlatnih i srebrnih džudašica. Ali: pet tjedana do Svjetskog prvenstva, u fokusu je bio nastup Vedrana Ćorluke.

''Izgledamo dobro, analiziramo smo sve, sada pripremamo SP, analiziramo protivnike i plan priprema je napravljen i čeka se početak. Samo da svi igrači budu zdravi'', rekao je Ćorluka pa komentirao protivnike Vatrenih.

Kristijan Jakić i Milan Stjelja VIDEO Posjetili smo Jakića u Frankfurtu, naišli smo na cjenik kazni u klubu, ali i bicikl s kojim ide na trening divider

''Moram priznati da taj Maroko izgledao jako dobro, nezgodna su reprezentacija i neće biti lako, moramo se jako dobro pripremiti.''

Kanada?

''Imaju prema naprijed dosta igrača iz Europe, ali moramo biti realni da tu očekujemo da budemo nadmoćni od prve minute.''

gol expired Slaven Belupo se vratio starim navikama: Kosovski napadač sam srušio Šibenik divider

''Ne trebamo gledati u putovnice, imamo pet stopera koji su jako dobri i svatko od njih može početi, na toj poziciji smo pokriveni'', rekao je Ćorluka o konkurenciji u obrani.

Ćorluka je otkrio kako su ga bivši suigrači primili na prvom treningu kao trenera u reprezentaciji.

''Prvi trening, oni izlaze u igračkim trenirkama, ja u trenerskoj, oni se svi smiju, to je normalno jer smo do jučer igrali zajedno'', dodao je Ćorluka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider