Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajno se snašao

VIDEO Cijeli stadion skandirao bivšem treneru Hajduka: Stao pred navijače i raširio ruke

Valdas Dambrauskas s Hajdukom je osvojio drugo mjesto i Kup.

Valdas Dambrauskas (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

U rujnu prošle godine Hajduk je nakon serije loših rezultata smijenio Valdasa Dambrauskasa. Na klupi ga je privremeno naslijedio Mislav Karoglan, ali litavski stručnjak nije dugo bio bez posla.

Gotovo mjesec dana kasnije preuzeo je novu momčad, prihvatio je poziv grčkog prvoligaša s Krete, OFI-ja koji se nalazio u nezavidnoj situaciji. Tada su bili tek 11. momčad na tablici, u konkurenciji 14 ekipa, i prijetilo im je ispadanje iz lige.

U deset odigranih susreta Dambrauskas je upisao tek tri poraza i podigao momčad na deveto mjesto prvenstvene ljestvice. U novu godinu ušli su bez poraza, imaju dvije pobjede i dva remija, a zanimljivo je istaknuti da nisu primili niti jedan pogodak.

Stadion Pampas - 5 FOTO Pampas postao prvi hrvatski stadion potpuno natkrivenih tribina divider

Favoritima za osvajanje titule prvaka, kao što su Panathinaikos i PAOK, otkinuli su bodove. Dambrauskas je uspio ostati neporažen na dva teška gostovanja, a čini se da je dobrim igrama zaslužio i simpatije navijača.

Nakon pobjede protiv Asteras Tripolisa navijači su skandirali ime litavskog stručnjaka, koji je pucao od sreće i ponosa, a kasnije im se pridružio i u navijanju.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider