Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RADOVI SE BLIŽE KRAJU

FOTO Pampas postao prvi hrvatski stadion potpuno natkrivenih tribina

Svakim danom novi stadion Osijeka sve više dobiva svoj planirani konačni izgled.

Galerija Stadion Pampas - 1 Stadion Pampas - 2 Stadion Pampas - 4 +3 Stadion Pampas - 5

Iako još uvijek nije poznato hoće li nogometaši Osijeka ovu sezonu do kraja odigrati na mitskom Gradskom vrtu ili će tijekom nje uslijediti selidba na novo, prekrasno zdanje stadiona Pampas, činjenica je da radovi protječu sjajno. Ukratko, radi se punom parom.

Tako je ovih dana dovršena konstrukcija krova tribina, čime je Osijek postao prvi potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj, odnosno stadion potpuno natkrivenih tribina.

Naravno, bez podcjenjivanja prekrasnog stadiona Hrvatskih vitezova u Dugopolju, ovdje potpuna natkrivenost podrazumijeva cijeli njegov opseg, odnosno iznad sve četiri tribine.

Stadion Pampas VIDEO Pojavile se nove snimke unutar Pampasa, NK Osijek uskoro se seli na pravu arhitektonsku ljepoticu divider

Kako to izgleda s vanjske strane, snimio je fotograf Cropixa, koji se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, a vjerujemo da ćemo uskoro imati priliku vidjeti i kako to izgleda iznutra.

Već nam je od ranije poznato da su tribine gotovo spremne primiti navijače, dok će onaj posljednji dio biti posvećen travnjaku, za koji u Osijeku vjeruju kako će biti u skladu sa samim stadionom, najbolji i najmoderniji u državi.

Jedva čekamo!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider