Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USKORO JE SPREMAN

VIDEO Pojavile se nove snimke unutar Pampasa, NK Osijek uskoro se seli na pravu arhitektonsku ljepoticu

Svakim danom novi stadion NK Osijeka sve više dobiva svoje planirane obrise.

Stadion Pampas (Foto: YouTube (NK Osijek))

Otprije je poznato kako je ovo posljednja ligaška sezona koju će NK Osijek provesti na stadionu Gradski vrt. Već tijekom nje trebala bi uslijediti selidba na novi stadion.

Svakim danom stadion je sve bliže konačnom izgledu

Kad će se to točno dogoditi, odnosno kad će Pampas otvoriti svoja vrata, još uvijek nije poznato. Stadion bi do proljeća trebao biti gotov, no za otvorenje bi se mogao čekati neki u pravilu topliji datum te prilika za otvaranje novog doma uz nekog adekvatnog protivnika.

U međuvremenu sve više dobivamo priliku vidjeti kako sve to izgleda. Ceste do stadiona gotovo su spremne, a uskoro će takva situacija biti i s parkiralištem. Ekipe zadužene za svaki dio odlično rade svoj posao i sve bi trebalo biti gotovo u najavljenom periodu.

Do tada ćemo se razveseliti nekim novim snimkama koje su se pojavile na YouTubeu.

Kohorta napokon iza gola

Prva snimka tako je nastala na južnoj tribini, onoj koja će kao svoje domaćine primiti Kohortu, čime će i Osijekova navijačka skupina napokon postati jedna od onih koje će svoje mjesto imati iza gola.

Na Gradskom vrtu bilo je pokušaja s jugoistokom, no zbog konstrukcije dosadašnjeg Osijekova stadiona to nije bila dobra pozicija. Prije svega zbog prevelike udaljenosti od terena, pa time i manje šanse da se navijanjem postigne planirani efekt. O jugu se zbog istih razloga nikad nije zapravo niti razmišljalo.

Zato će Pampas osigurati ono što Kohorta zapravo najviše želi. Dobit će svoj vlastiti prostor na kojem se neće miješati s onima koji nisu spremni cijelu utakmicu navijati. Na sredini istočne tribine Gradskog vrta, gdje su držali za gledanje utakmice najpoželjniju poziciju, to nije bilo moguće.

Druga snimka prikazuje nam situaciju s terena, pa tako možemo vidjeti i poziciju semafora, ali i jako lijepo uklopljene boje stolica, koje također izgledaju odlično i nema sumnje kako će svi biti zadovoljni.

NK Osijek posljednjih je sezona počeo postizati svoje najbolje rezultate u povijesti. Prelazak na novi, izuzetno moderni te vrlo lijepi stadion trebao bi pridonijeti kompletnom napretku ponosa Slavonije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider