Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EMOCIJE NA PLADNJU

VIDEO Don Carlo nije mogao sakriti suze zbog odlaska njegovog pouzdanog veznjaka

Vrlo emotivan bio je rastanak Casemira s Real Madridom i svime što uz klub dolazi.

Casemiro i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Nakon deset godina i 321 utakmice u prvom sastavu najuspješnijeg europskog nogometnog kluba, Casemiro je napustio Real Madrid i otišao put Manchestera, gdje će zaigrati u crvenom dresu Uniteda. 

Casemiro Casemiro u suzama napustio Real Madrid: Dio oproštajnog govora posvetio Modriću divider

Prije nego sjedne na avion koji će ga odvesti u Englesku, gdje bi već danas na Old Traffordu trebao biti predstavljen navijačima, Real Madrid organizirao mu je oproštaj putem konferencije za medije. 

Tamo je Casemiro vrlo emotivno govorio o svom vremenu provedenom u klubu, gdje ga je u dva navrata, uključujući ovaj aktualni, vodio Carlo Ancelotti.

Ancelotti nije sakrio emocije

On se zahvalio svima u klubu, posebno naglasivši predsjednika Pereza, ali i dvojac s kojima je činio možda i najopakiji trio veznjaka u povijesti Reala, Luku Modrića i Tonija Kroosa.

Paul Scholes i Roy Keane Casemiro odabrao broj jedne od najvećih legendi Uniteda i večeras će ga prvi put odjenuti divider

Ancelotti je sve to gledao iz prvih redova, sjedivši pored Pereza. I dok je predsjednik sve to gledao pomalo hladno i prije svega staloženo, Ancelotti nije mogao ne pustiti pokoju suzu.

Kamere su to uhvatile, a Carlo nije pokušavao sakriti emocije. One naravno nisu tu jer ostaje bez igrača, nego prisjetivši se svega što su zajedno napravili. Sad će svaki pokušati nastaviti osvajati na svojoj adresi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider