Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emotivni rastanak

Casemiro u suzama napustio Real Madrid: Dio oproštajnog govora posvetio Modriću

Casemiro je potpisao ugovor na četiri godine s Manchester Unitedom.

Casemiro (Foto: Twitter/Real Madrid/Screenshot)

Prije nekoliko dana senzacionalno je odjeknula vijest o Casemirovu odlasku. Nakon devet godina napustio je Real Madrid i potpisao četverogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, koji je iskrcao gotovo 60 milijuna funti za iskusnog Brazilca.

Raspao se tako opjevani trojac Kraljevskoga kluba, Casemiro je godinama čuvao leđa Toniju Kroosu i Luki Modriću, a na oproštajnoj svečanosti od madridskog kluba nije ih mogao zaobići:

"Osvojio sam puno titula, ali najveća je bila ta što sam svaki dan dolazio na trening. Hvala Bogu, osvojio sam trofeje, ali uz pomoć moje obitelji, moje supruge koja mi je podarila prekrasnu djecu", rekao je Brazilac pa nastavio:

Paul Scholes i Roy Keane Casemiro odabrao broj jedne od najvećih legendi Uniteda i večeras će ga prvi put odjenuti divider

"Predsjedniče, hvala Vam. Hvala mojim suigračima, bez njih ništa ne bi bilo moguće, ali ne mogu završiti, a da ne spomenem Modrića i Kroosa. Uživao sam igrati nogomet s njima. Jednog dana sigurno ću se vratiti i pomoći ovom klubu", rekao je Casemiro, koji je nekoliko puta prekidao govor u suzama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider