Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upisao nastup za Vatrene

VIDEO Bivši hajdukovac s 40 metara vraćao loptu svom vrataru, uskoro su morali krenuti s centra

Bivši igrač Hajduka Josip Radošević napravio je pogrešku na utakmici danskog prvenstva.

Josip Radošević (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Josip Radošević, bivši igrač Hajduka, skrivio je pogodak na utakmici danske Superlige između svog Brondbyja i Nordsjaellanda.

U 72. minuti susreta, pri rezultatu 3:0 za Brondby, bivši nogometaš splitskog sastava išao je vraćati loptu svom vrataru i kobno pogriješio.

Bila je to presnažna lopta, koja je odsjela na vratnici, a onda se, na njegovu žalost, odbila u noge gostujućem napadaču Nuamahu koji zabija za 3:1. Ipak to nije utjecalo na odnos snaga na terenu, Brondby je uskoro ubacio u brzinu više i zabio dva pogotka za uvjerljivu pobjedu.

Quincy Promes Bivši nizozemski reprezentativac tone sve dublje: Prvo optužba za ubojstvo, a sada za šverc kokaina divider

No ova tri boda neće bitno promijeniti plasman danskog sastava, sezonu će završiti na petom ili šestom mjestu prvenstvene tablice i tako ostati bez možebitnog plasmana u Europu jer im četvrtoplasirani Viborg bježi šest bodova.

Do kraja je ostalo tek jedno kolo, tako da ih ne mogu dostići, ali za vratom im puše Randers, koji ima tri boda manje.

Radošević, koji ima jedan nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, stigao je u danski nogomet prije pet godina, kada se za odštetu od milijun eura preselio s Poljuda u Brondby.

Kiks Josipa Radoševića možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider