Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posve neočekivano

VIDEO Badelja spomenuli u udarnom terminu Lige prvaka: "Moj hrvatski kolega"

Micah Richards prisjetio se kolege iz Fiorentine, hrvatskog nogometaša Milana Badelja.

Milan Badelj (Foto: Afp)

Nogometaši Intera su prvi finalisti Lige prvaka. S ukupnih 3:0 izbacili su Milan i sada čekaju boljeg iz dvoboja Manchester Cityja i Real Madrida. Tijekom uzvratnog ogleda u udarnom televizijskom terminu, posve neočekivano, spomenut je i Milan Badelj.

Kate Abdo, novinarka američke CBS televizije, upitala je bivšeg nogometaša Micaha Richardsa o njegovoj epizodi u dresu Fiorentine. Ondje se zadržao tek jednu godinu, ukupno je upisao 19 nastupa, ali prisjetio se pobjede protiv Intera.

Ivan Perišić i Aleksander Čeferin Ivan Perišić stigao na Ligu prvaka: Kamere ga snimile uz šefa europskog nogometa divider

Na toj utakmici nije nastupio, ali zato je važnu ulogu imao bivši hrvatski reprezentativac:

"Pogledajte ovo, Mo Salah zabija za pobjedu. Pogledajte, Salah, Mario Gomez, Milan Badelj - hrvatski kolega", komentirao je Richards snimku pogotka s utakmice protiv Intera. Tada je momčad iz Firenze slavila s 1:0. a cijeli susret odigrao je bivši Vatreni.

Ostavio je Badelj zapažen trag u dresu Fioretine, upisao je 164 nastupa, sedam golova i devet asistencija, zato se Richards našalio na svoju epizodu u dresu talijanskog sastava.

Zadržao se ondje tek jednu godinu, ostao je bez minutaže u susretima protiv Intera, a CBS televizija izvukla je jedan kadar sa zagrijavanja u kojem je Richards promašio loptu. 

@cbssportsgolazo #micahrichards made a trip to the San Niro as a player back in his Fiorentina days. 🟣 Might have been mostly on the sidelines but still counts! 😅 #ucl #championsleague #uclfinal ♬ original sound - CBS Sports Golazo

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider