Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZADRŽALI EKSPRESNO VODSTVO

VIDEO Barcelona savladala slabi Napoli i osigurala mjesto u četvrtfinalu

Nogometaši Barcelone vrlo brzo su u susretu protiv Napolija došli do prednosti od dva pogotka, koju su, unatoč smanjenju rezultata, zadržali do kraja susreta.

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Barcelona je iz Napulja donijela odličan rezultat (1:1) te su se mogli nadati četvrtfinalu Lige prvaka, a tome su se približili već nakon 17 minuta druge utakmice, koja se odigrala na Estadio Olimpicu.

Naime, do 15. minute nije se puno toga vidjelo na terenu, a onda su došla dva ekspresna pogotka Blaugrane.

U 15. minuti pogodio je Fermin Lopez, nakon podosta duge akcije, a asistirao mu je Raphinha. Taj pogodak možete vidjeti OVDJE.

Samo dvije minute kasnije bilo je 2:0, pogotkom Joaoa Cancela. Bila je to kontra koju je fantastično povukao Yamal, a onda još bolje odigrao za Lewandowskog. On se oslobodio na udarac, kojim je pogodio vratnicu, ali na pravom mjestu bio je Portugalac te pogodio. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Rrahmani smanjio, ali to je bilo to

Napoli je smanjio u 30. minuti pogotkom bivšeg nogometaša Dinama i Splita, Amira Rrahmanija. On se ubacio iz drugog plana te pogodio nakon povratne lopte Politana. Pogodak pogledajte OVDJE

U drugom poluvremenu Napoli je tražio potreban pogodak, ali nisu bili dovoljno konkretni. Svoju priliku ipak je iskoristila Barcelona, koja je preko Roberta Lewandowskog u 84. minuti došla do novih dva pogotka prednosti.

Poljak je spremio zicer koji mu je nakon sjajne akcije servirao Sergi Roberto, a možete ga vidjeti OVDJE

Barcelona tako u četvrtfinale odlazi ukupnim rezultatom 4:2.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider