Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama u Madridu

VIDEO Atletico u 100. minuti ispao iz Lige prvaka: Promašili penal pa pogodili gredu

Nogometaši Atletico Madrida ostali su bez mogućnosti za plasman u osminu finala Lige prvaka.

Atletico - Bayer Leverkusen (Foto: Afp)

Nogometaši Atletico Madrida ispali su iz Lige prvaka. U sklopu 5. kola odigrali su na domaćem terenu 2:2 protiv Bayer Leverkusena, a u 100. minuti dvoboja odvijala se prava drama na terenu.

Produžio je glavni sudac utakmicu za čak devet minuta, a u posljednjim sekundama susreta momčad Diega Simeonea imala je korner. Nastala je gužva u šesnaestercu Bayera, a nakon pregleda VAR snimke utvrđeno je kako je netko od gostiju igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Pokazao je sudac na bijelu točku za Atletico i dao im nadu za pobjedu i borbu za osminu finala Lige prvaka. Carrasco je uzeo loptu u svoje ruke, namjestio je na bijelu točku, a onda je uslijedio - šok.

gol expired Perišićeva asistencija za važan bod Tottenhama, Tudorov Marseille izgubio u Njemačkoj divider

Hradecky mu je obranio udarac, ali samo odbio loptu na glavu Saula Nigueza, koji pogađa gredu, a lopta se ponovno, posve nevjerojatno, odbija na nogu Atleticovom igraču. Zapucao je Hermoso na vrata Bayera, ali uspjeli su nogometaši njemačke momčadi to blokirati i izbaciti van terena. 

S ovim bodom Atletico je ostao bez osmine finala Lige prvaka. Nakon pet odigranih kola imaju pet bodova, četiri manje od Porta na drugom mjestu, a za vratom im puše Bayer koji ima bod manje.

Dramatičnu završnicu utakmice možete vidjeti OVDJE.

U ranije odigranom susretu Porto je s visokih 4:0 porazio Club Brugge i osigurao plasman u osminu finala.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider