Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Pobjeda Villarreala izazvala kaos u Madridu: Igrač Atletica skoro se potukao s navijačima

Villarreal je prije ogleda s Hajdukom srušio Atletico usred Madrida.

Villarreal - Atletico Madrid (Foto: Afp)

Uoči uzvratnog dvoboja Konferencijske lige protiv Hajduka na Poljudu, nogometaši Villarreala upisali su veliku pobjedu. Slavili su na gostovanju kod Atletico Madrida s 2:0 i skočili na prvo mjesto španjolske La Lige.

Oba su pogotka pala u posljednjih dvadeset minuta susreta, prvo je Pino zabio u 73. minuti, a onda je Gerard Moreno u sedmoj minuti sudačke nadoknade potvrdio veliku pobjedu i razljutio navijače madridskog kluba.

Momčad Diega Simeona bila je nervozna cijelu utakmicu, ali sve je eruptiralo u četvrtoj minuti sučevog dodatka, kad je Molina dobio izravan crveni karton jer je s leđa udario jednog od suparničkih igrača.

Nogometaš Atletica krenuo na navijače

Nažalost, nije stalo na tome. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka nogometaš Atletica Mario Hermoso odlučio se obračunati s navijačima. Izgubio je strpljenje i popeo se na tribinu.

Pokušali su ga pomoćnici i suigrači spriječiti u tom naumu i odvući sa strane, ali Hermoso je bio odlučan u namjeri da odgovori na sve uvrede navijača. Srećom, stalo je na tome.

Verbalno se razračunao s navijačima koji su bili ljutiti nakon neugodnog poraza od Villarreala. Hermosov sukob s navijačima možete vidjeti OVDJE.

Za kraj dodajmo da je Unai Emery napokon došao do svoje prve pobjede protiv Simeonea, i to u 17. međusobnom susretu.

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige Hajduk - Villarreal igra se u četvrtak, 25. kolovoza od 21 sat na Poljudu.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider