Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepa i ubojita

VIDEO Jedna od najatraktivnijih svjetskih nogometašica zabila golčinu kakve se ne bi posramio ni njezin poznati dečko

Alisha Lehmann oduševila je potezom na treningu ekipe Aston Ville.

Galerija Alisha Lehmann Alisha Lehmann Alisha Lehmann Alisha Lehmann

Jedna od najpoznatijih ženskih nogometašica na svijetu Alisha Lehmann osvaja svijet svojim atraktivnim izgledom i kontroverznim ponašanjem, ali s treninga ekipe Aston Ville sad stiže novi video njezinih majstorija s nogometnom loptom.

Alisha Lehmann Zbog atraktivne nogometašice izbio skandal, član Aston Ville očitao bukvicu novinaru divider

Na jednom treningu Lehmann je zabila atraktivan gol kojeg se ne bi posramili ni njezini muški kolege, a vjerojatno ni njezin puno poznatiji dečko, također nogometaš Aston Ville, Douglas Louiz.

Bila u vezi s kolegicom, a sad s kolegom

Lehmann je u prošlosti svojim izjavama znala izazivati pozornost engleskih medija, koji je zbog njezina atraktivnog izgleda redovito prate u protekle tri godine, otkako je stigla na Otok. Prije nekoliko godina deklarirala se kao lezbijka, a u međuvremenu je tvrdila da je biseksualka.

gol expired Prekinula s kolegicom iz reprezentacije i sad je u vezi s poznatim nogometašem: Zbog nje je propao veliki posao? divider

Ova 23-godišnjakinja svojedobno je bila u vezi s kolegicom iz švicarske reprezentacije, Romanom Bachmann, a prije šest dana objavom na Instagramu potvrdila je nagađanja engleskih tabloida kako je sada djevojka Douglasa Luiza.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider