Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao protiv Hrvatske

Mladi par o kojem bruji Europa: Veza na daljinu atraktivne glumice i zvijezde PSG-a

Nova zvijezda portugalskog nogometa João Neves i uspješna mlada glumica Madalena Aragão ljubavnom vezom pune stupce žutog tiska na Pirinejima i diljem Europe…

Mateo Kovačić u duelu s Vitinhom i Joaom Nevesom (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Poznata portugalska glumacima Madalena Aragão (19) bila je prisutna na 63. izdanju ModaLisboa, koji se održao prošlog vikenda u Lisabonu, a novinarima je pristupila i progovorila o svojoj vezi s nogometašem Joãom Nevesom.

Ivan Perišić Hajduk je isključio komentare, ali navijači su se snašli: Vrijeđaju Perišića na objavi koja nema veze s njim divider

Riječ je o novom velikom portugalskom talentu, 20-godišnjem zadnjem veznom PSG-a, koji ga je ovog ljeta kupio od Benfice za 60 milijuna eura fiksnih plus mogućih 10 milijuna u bonusima.

Celebrity par

"Moje srce je dobro, sretno je. Jako sam sretna, dobro se osjećam", pričala je 19-godišnja glumica o vezi koju je započela u rujnu ove godine i puni stupce prije svega portugalskog i španjolskog žutog tiska, a sada i francuskog.

Radi se o celebrity paru koji izaziva veliku pažnju na Pirinejima, ali i širom Europe.

Zaplijenjena droga, uglavnom kokain Poznati sportaš postao mafijaški šef: Ubijao i prodavao tone kokaina divider

Upitana smeta li razdvojenost jer Neves preselio u Francusku braniti boje PSG-a, Aragão je uvjerava da to ne čini veliku razliku:

"Mislim da to ne mijenja puno, budite iskreni. Dvoje sretnih ljudi uvijek mogu pronaći način", rekla je i dodala:

"Kad god mogu, idem gledati svog dečka s tribina."

Veza na daljinu

Glumica je priznala da je obitelj dobro prihvatila vezu.

"Oni su sretni ako sam ja sretan. Nije u pitanju dotična osoba, niša od toga. Ako sam ja sretna, moja obitelj je također sretna", zaključio je nasmiješeno.

Prije nego što je upoznala Nevesa, Aragão je imala vezu s kolegom glumcem Lucasom Dutrom.

  Lukas Podolski Bio je svjetski prvak, u karijeri zaradio više od 200 milijuna eura, a sad se spustio u rudnik divider

Iako je vrlo mlada glumica, ima samo 19 godina, vrlo je popularna u Portugalu i Španjolskoj.

Osim što glumi u uglavnom popularnim portugalskim serijama, vodila je blog Madalena Não É Queque, gdje je dala oduška i podijelila svoje sumnje o odrastanju, te ima YouTube stranicu sa svojim imenom Madalena Aragão.

Uspješna glumica

Glumičin veliki uspjeh i uspon u prošloj godini prepoznao je portugalsko izdanje Forbesa. Našla se popisu Forbesova "Under30 Portugal 2023", koji ističe najbriljantnije mlade ljude ispod 30 godina i koji revolucioniraju poslovanje i transformiraju svijet na hrabar i kreativan način, a nominirana je i za Zlatni globus u kategoriji Otkrića godine.

I njezin novi dečko imao je vrlo uspješnu prošlu godinu. Dijete je Benfice za čiju je seniorsku momčad debitirao u kolovozu 2022. s nepunih 18 godina. Od tada mu se karijera strelovito razvijala.

Neves igrao nedavno protiv Hrvatske

U međuvremenu je postao portugalski reprezentativac, a debitirao je sredinom listopada prošle godine protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Euro 2024. Odigrao je posljednjih pet minuta u pobjedi Portugala od 5:0 na Bilinom Polju.

Dosad je skupio 11 nastupa za Portugal, a odigrao je i cijele drugo poluvrijeme u nedavnom ogledu Portugala i Hrvatske u Ligi nacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Dinamo večeras gostuje kod Istre u Puli, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/4h8Q433
Navedeni iznos Gradu Splitu je dodijeljen za studijsku i projektno-tehničku dokumentaciju Gradskog stadiona Poljud. ✅⚽

📸: PIXSELL
🗣: "Način na koji se ta dva mladića razvijaju stvarno je na ponos svima nama u Dinamu i onima koji su tu bili prije mene." ⚽

📸: Damir Krajac / CROPIX
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX