Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je jasno

Evo što je Velimir Zajec rekao o bogatoj ponudi za Baturinu: "Donijeli smo odluku..."

Dinamo je odbio ponudu Fiorentine za Martina Baturinu.

Velimir Zajec (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

U finišu ljetnog prijelaznog roka na Maksimir je sletjela bogata ponuda za Martinu Baturinu! Fiorentina je prvo ponudila 12 milijuna eura plus bonusi, a onda i 15 milijuna, plus pet u bonusima i 10 posto od idućeg transfera, na što u Dinamu nisu mogli tek tako zažmiriti.

Sastao se Izvršni odbor kako bi odlučili hoće li prihvatiti ili odbiti ponudu, no kako se osigurali plasman u Ligu prvaka i dobro napunili proračun, donijeli su odluku koja je razveselila navijače - Baturina ostaje!

Na tragu te vijesti oglasio se i predsjednik Dinama Velimir Zajec koji je objasnio zašto su odlučili odbiti bogatu ponudu:

"Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu.

Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje UEFA Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni. U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari.

Odluka da Martin ostane dio Dinama nije samo sportska, već i strateška. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku", zaključio je Zajec.

Ivan Perišić Perišić na pragu potpisa za novog prvoligaša: U vlasništvu su milijardera, htjeli su i Modrića divider

Marko Tolić VIDEO Zagrepčanin uveo klub u Ligu prvaka, a tamo ga čeka Dinamo: "Gol? To bi bio šlag na tortu, ali..." divider

Milan Stjelja VIDEO Na Maksimir sletjela bogata ponuda za dragulja: Evo što je odlučio Dinamo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook