Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNL BLOCKBUSTER POSAO

Veliki preokret: Žaper ipak prelazi u Hajduk, Osijek prihvatio ponudu

Iako se jučer pojavila informacija da će Osijek Mihaela Žapera prodati u Tursku, ponovno se pojavio Hajduk, koji bi mogao dovesti svoju veliku ovoljetnu želju.

Mihael Žaper (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Jedna od najvećih ovoljetnih hrvatskih transfernih trakavica odigrava u vezi s Mihaelom Žaperom, veznjakom koji je proljetos postao kapetanom NK-a Osijek nakon odlaska Mile Škorića.

Dok je Osijek početkom ljeta pregovarao s njim o novom ugovoru, pojavila se mogućnosti prelaska u Hajduk, što se njemu očito svidjelo. I tad je počela priča koja je imala već nekoliko preokreta u radnji.

Oporavak od ozljede i čekanje

Žaper ove sezone još nije nastupio jer se oporavlja od ozljede, a Osijek je odbio nekoliko ponuda Hajduka za njega i izrazio namjeru ne prodavati ga konkurentu unutar iste lige.

Kao savršeno rješenje za Osijek, kojim bi se ostvarili njihovi planovi, pojavila se jučerašnja informacija o turskom Samsunsporu, koji je za Žapera ponudio iznos koji će Osijek zadovoljiti, no od tog posla možda neće biti ništa.

Presudila Žaperova osobna želja?

Kako saznaje Germanijak, Hajduk se ponovno uključio u bitku za željenog igrača te su ovog puta poslali ponudu koja će zadovoljiti upravu na Opus Areni. Prema njihovim informacijama, radi se o svoti od milijun eura uz postotak idućeg transfera.

Poznato je kako je Žaperu želja bila otići u Split, pa možemo pretpostaviti da je eventualno i odbio odlazak u Tursku kad je čuo da bi se Hajduk mogao opet uključiti.

Na Osijeku je u tom slučaju ostala opcija prihvatiti njegov odlazak u Split te time uzeti odštetu ili dopustiti da naljeto ode besplatno.

Gledajući kako je apsolutno svaki euro bitan, neće nas začuditi ako se to uistinu odradi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider