Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iskreni argentinac

Veliki Messijev intervju: "Trebao sam psihologa. Prevario me puno puta, on laže"

Messijeva ispovijest pred kraj godine. Govorio je čak o transferu u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ljeto 2020. godine svjedočili smo najvećoj transfer sagi u povijesti nogometa. Lionel Messi je htio otići iz Barcelone, to je i sam priznao. Njegov transfer u Manchester City kod Guardiole bio je pitanje vremena, ali tadašnji predsjednjik Barcelone Josep Bartomeu stopirao je transfer i nezadovoljni Messi je morao ostati u klubu.

Bartomeu je u međuvremenu napustio Barcelonu, a katalonski velikan čeka novog predsjednika. Još uvijek nije poznata budućnost Messija u Barceloni, možda ode na ljeto, a postoji opcija da završi karijeru u španjolskom velikanu.

Slavni Argentinac dao je veliki intervju za LaSexta TV, pričao je o lošem odnosu s bivšim predsjednikom, opciji da ode u Real Madrid, a istaknuo je i sportaše kojima se divi.

gol expired Totalna komedija: Legendarni Rus otpjevao slavni božićni hit, ovo morate čuti divider

''Za odmor idem u Argentinu. Moja obitelj je tamo. Tamo su mi braća i roditelji'', započeo je Messi pa nastavio:

''Kad sam bio dijete, Djeda Mraza sam molio za nešto što se uvijek ticalo nogometa. Bila je to lopta, dres, kopačke i slično. Moji roditelji su uvijek ispunjavali moje želje. Sjećam se čak da sam dobio vrlo skupu loptu, službenu loptu lige. Moj otac i moja majka su uvijek davali sve od sebe za mene'', kaže Messi.

Argentinac se divi poznatim sportašima

''Puno je sportaša kojima se divim: LeBron, Nadal, Federer… U svim sportovima postoje oni koje posebno cijenim. Cristiano je takav u nogometu. Tu su svi oni sportaši koji su dali sve od sebe da uspiju.''

Novinar je pitao Messija je li plakao.

gol expired Zubac i Clippersi doživjeli povijesno poniženje od Dončića i društva: 50 razlike već na poluvremenu divider

''S nogometne strane sam u posljednje vrijeme puno patio, ali nisam plakao… Plakao sam zbog nečega što nema nikakve veze s nogometom'', istaknuo je Lionel pa komentirao sagu u kojoj je trebao otići iz kluba.

''Trebao sam ići psihologu, ali nikad nisam išao. Inzistirali su mnogi da moram ići. Antonella mi je to mnogo puta govorila. Znam da mi je to trebalo, ali nikada nisam otišao na jedan razgovor s psihologom.''

''Bartomeu je puno puta lagao''

''Predsjednik Bartomeu me nije htio pustiti i počeo je plasirati razne stvari kako bi od mene napravio negativca u ovom filmu. Znao sam da bih, ako bih išao na sud s Barcelonom, dobio taj slučaj, ali nisam želio na taj način otići iz kluba. Bartomeu me prevario toliko puno puta. Ne mogu vam reći stvari koje je obećao, ali mogu vam reći da mi je mnogo puta lagao tijekom svih ovih godina'', otkriva Messi.

Pričao je i o transferu Suareza u Atletico

''Ono što se dogodilo s Luisom Suarezom i odlaskom u Atlético bilo je…ludo! Otišao je besplatno, isplativši preostale godine svog ugovora i pridružio se timu koji se bori za iste ciljeve kao i mi. Nevjerovatno!'', kaže Messi.

Messi je otkrio da razgovara s Guardiolom

''Ne znam koliko je trajao moj zadnji razgovor s Pepom Guardiolom, ali razgovaramo. Ne razgovaramo o tome hoćemo li se opet sastati u istom klubu. Za mene je Pep najbolji, on ima nešto posebno u sebi. On čini da neke stvari gledate drugačijim očima. Isto tako, mislio sam da sam s Pepom već naučio sve, a onda je došao Luis Enrique koji me naučio mnogim stvarima i koji mi je objasnio neke detalje koji su me učinili još boljim.''

Messi je još dodao da nikada neće u Real ili Atletico, a želja mu je jednog dana igrati u SAD-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider