Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nogometne Ikone

Veliki Fernando Torres otvara četvrtu ''Bitku za Macolu''!

Četvrta sezona najpopularnijeg pub kviza u Hrvatskoj ''Nogometne Ikone'' svoju završnicu održat će u Korenici...

Fernando Torres protiv Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Španjolski nogometni velikan, prvak svijeta i Europe sa Španjolskom, veliki Fernando Torres, samo je jedna u nizu velikih zvijezda koje će uveličati finale najboljih najboljih hrvatskih nogometnih znalaca koji se već standardno okupljaju ''svima na pola puta'' u kultnom restoranu u Korenici…

I ove godine najbolji hrvatski nogometni kvizaši ''obračunat'' će se svojim znanjem na ''Macoli''. Četvrta sezona najpopularnijeg pub kviza u Hrvatskoj ''Nogometne Ikone'' svoju završnicu održat će u Korenici. Ove godine organizatori su ljestvicu podignuli razinu više. Prijave su kao i svake godine planule za 48 sati.

''I ove godine imamo krcat kapacitet i gotovo 150 igrača razvrstanih u 35 ekipa iz čak 12 gradova. Svake godine nastojimo na završnici ponuditi nešto novo. Ove godine video pitanjem kviz otvara jedan od najvećih napadača 21. stoljeća Fernando Torres. Osim njega bit će tu još nekoliko svjetskih faca, no nećemo Vam sve otkrivati. Imamo sjajne nagrade i bogat popratni program uz kviz pa vjerujem u super nogometnu zabavu kao i uvijek'', rekao nam je Hrvoje Brajković jedan od administratora popularne Facebook stranice i organizatora kviza.

Maratonski kviz od 50. pitanja razvrstanih kroz dva poluvremena i produžetke i ove će godine vjerujemo ponuditi sjajnu završnicu ''Nogometnih Ikona''.

Ove godine se kviz održavao paralelno u devet hrvatskih gradova svakoga četvrtka i najbolje ekipe iz svakog grada uz neke koje su dobile ''wild card'' dat će pobjednika četvrte sezone. Dosadašnji pobjednici bili su: Piast Gliwice (Split), Sestre Šegetin (Rijeka), USA 94 (Velika Gorica). S nestrpljenjem očekujemo tko će ove godine ponijeti titulu najboljih nogometnih znalaca!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider