Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fatalna nesreća

Strašna tragedija u Monacovu trening-centru: Kneževi silno potreseni, obustavili sve aktivnosti

Odlomila se stijena i pala na nesretnog radnika koji je radio na uređivanju okolnih litica i terena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer se dogodila tragedija u Monacovu trening-centru La Turbieu. Kneževi su se vratili treninzima, to je trebala biti dobra vijest, no dogodila se fatalna nesreća.

Odlomila se stijena i pala na nesretnog radnika koji je radio na uređivanju okolnih litica i terena. U centru se trenutačno odvijaju građevinski radovi. Posljednjih godina Monaco značajno ulaže u proširanje i dogradnju jedinstvenog centra.

gol expired Ponajveća legenda Juventusa prozvala klub zbog tjeranja Mandžukića: "Juve nema takvog igrača" divider

„Nogometni klub Monaco objavljuje da se u dijelu trening-centra La Turbie dogodila nesreća koja je uzrokovala smrt osobe koja je radila u kompaniji zaduženoj za održavanje. Dok je posao na litici bio u tijeku, pao je komad stijene i usmrtio radnika", stoji u priopćenju kluba.

Tragični događaj jako je pogodio monegaški klub. Neimenovani radnik bio je omiljen u klubu, javljaju francuski mediji. Nakon što se dogodila tragedija, Monaco je obustavio sve aktivnosti, uključujući i testiranje nogometaša na koronavirus.

Tko je imao priliku posjetiti Monacov trening-centar, ima viziju nesreće. Tereni su praktički usječeni u stijene, nešto poput riječke Kantride, samo još ekstremnije. Takav trening-centar nismo vidjeli nigdje, a obišli smo ih tko zna koliko. Doista je poseban.

gol expired Gnjusan čin zgrozio SAD: Jedinstveni sportaš dobio zastrašujuću poruku, ali i veliku podršku divider

Radi se o starom kamenolomu u blizini mjestašca La Turbiea, koji se nalazi nedaleko od Monaka, u brdovitom francuskom departmanu Alpes-Maritimes.

Osim po Monacovu trening-centru, koji je izgrađen 1981., te dugoj povijesti, mjesto se spominje još od rimskih vremena, La Turbie je poznat i po tome što je na obližnjim zavojitim cestama u prometnoj nesreći 1982. poginula Grace Kelly, slavna američka glumica i monegaška princeza.

Tomislav Družak, državni tajnik za sport, o zarazi na teniskom turniru u Zadru

  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider