Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
feštaaaa!

Vedran Ćorluka poručio iz aviona: ''Zagreb, stižemo! Sloboština, vidimo se večeras''

Hrvatski nogometni reprezentativci jedva čekaju doći u Hrvatsku, a Vedran Ćorluka najavio je i dolazak u zagrebačku Sloboštinu.

Galerija Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Hrvatska nogometna reprezntacija (Foto: Instagram)

Kao što su i rekli nakon finalne utakmice, Vatreni nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji jedva čekaju doći u svoju domovinu. A da je tome zbilja tako, dokazuju fotografije i poruke koje su objavili na Instagramu.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Dečki su se fotografirali odmah nakon ulaska u avion, a ako je suditi prema podijeljenim postovima na društvenim mrežama, atmosfera je i više nego odlična.

''Zagreb, stižemo! Sloboština vidimo se večeras. Sloba do groba'', poručio je Vedran Ćorluka u kratkoj snimci. I neumorni Šime Vrsaljko objavio je još jedan video kojim je nasmijao svoje pratitelje, a koji je opisao samo s jednom riječi - laganini.

Što se tiče dočeka Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu, sve je spremno. Već se okupilo preko 30 tisuća ljudi, a očekuje ih se još i više do trenutka kada će se Vatreni popeti na pozornicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider