Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SAD NA DRUGOJ STRANI

Večeras repriza utakmice koju bi Joško Gvardiol najradnije zaboravio

Jedan od dva najteža trenutka dosadašnje nogometne karijere doživio je Joško Gvardiol kad su se Manchester City i Leipzig posljednji put susreli na Etihadu.

Joško Gvardiol i Erling Haaland (Foto: Afp)

Manchester City i RB Leipzig već su izborili osminu finala Lige prvaka i njihova današnja utakmica na Etihadu predstavlja borbu za prvo mjesto skupine G Lige prvaka.

Nijemcima će za tako što treba pobjeda od minimalno dva gola razlike, pa mnogi smatraju da šanse i nisu velike. Svakako je puno manje važna utakmica nego prije osam mjeseci, kad su se iste te momčadi posljednji put susrele za Etihadu.

Gvardiol i ekipa razbijeni od Haalanda

Igrali su tada uzvrat osmine finala Lige prvaka, nakon 1:1 u Leipzigu. U sastavu gostiju bio je Joško Gvardiol, koji je u prvom susretu odradio jako dobar posao.

U drugom je nažalost bio uništen, zajedno s cijelom obranom svoje momčadi. City je slavio 7:0, uz pet pogodaka Erlinga Haalanda.

Ne sumnjamo kako je to Joško najgori trenutak karijere, uz polufinalni poraz na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Danas će se on pak nalaziti s druge strane, u dresu Manchester Cityja, nakon što je 90 minuta odigrao i u Leipzigu, gdje je njegova momčad slavila rezultatom 1:3.

Sumnjamo da će ovog puta biti 7:0, ali ne sumnjamo kako su tako što suigrači spomenuli Jošku, kojem ta partija ipak nije ugrozila transfer u prvaka Europe, gdje igra uistinu sjajno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider