Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nesvakidašnja scena

Vatrogasac koji je slavio s Modrima za GOL.hr opisao trenutak koji je postao hit: "Bio sam tako sretan..."

U slavlju Dinamovih igrača našao se i vatrogasac koji je za naš portal opisao dojmove.

Galerija Vatrogasac koji je slavio s Modrima gol (Foto: Čitatelj GOL.hr-a)

Euforična je bila atmosfera na Maksimiru na otvaranju Lige prvaka. Dinamo je s visokih 4:0 razbio Atalantu, tribine su gromoglasno navijale od samog početka.

Prva eurupcija tribina dogodila se već u 10. minuti; Petar Stojanović je ubacio, a njegov kolega s lijeve strane Marin Leovac zabio za vodstvo. Uslijedilo je ludo slavlje Modrih, u čijem zagrljaju se našao i – vatrogasac s atletske staze.

Scena je postala hit, a dan nakon utakmice pronašli smo vatrogasca koji je slavio s igračima. Njegovo je ime Mateo Pinter, a svoje dojmove opisao je za GOL.hr.

Zvezdaši gledaju Dinamovu pobjedu (Foto: Screenshot/Facebook) Delije u Münchenu "uživale" u pobjedi Dinama: Nijemci im pustili rapsodiju s Maksimira divider

"Skakao sam od sreće"

''Kada vidiš 28.000 navijača u euforiji, onda te to pogodi. Bio sam toliko sretan i 'nahajpan', skakao sam od sreće, poželio sam ih zagrliti. Došao je Marin, poljubio me u kacigu, koliko samo znači taj trenutak“, emotivno se prisjetio.

Pitali smo ga i kako nadređeni reagiraju na ovakve situacije kada euforija ponese službene osobe i pretvori ih u navijače.

gol expired Oršićev show: Ispisao Dinamovu povijest, postavio neobičan rekord Lige prvaka, naklonila mu se i UEFA divider

''Nadam se da neće biti problema, ne bi bilo fer, svaki čovjek se veseli na svoj način'', rekao je Mateo, koji je pokazao i da je vrlo upućen u nogometna zbivanja.

Slavlje koje je došlo i do stranih medija

''Znamo da je Atalanta jak klub, nije bilo očekivano da će Dinamo baš ovako igrati. Dali su sve od sebe, Bjelica je držao taktiku u tajnosti. Bilo je sve u redu, Dani Olmo pokazao je da stvarno puno vrijedi'', podijelio je dojmove o utakmici.

gol expired Talijanski novinari šokirani: Šamaranje na Maksimiru, Dinamo puca na drugi krug divider

Neobičnu scenu proslave s vatrogascem primijetili su i neki strani mediji, pa je taj detalj s Maksimira objavio čak i brazilski Globoesporte. Primijetili su ga i neki korisnici Twittera, svima je ova scena vrlo simpatična.

Možemo samo reći, nadamo se da će Mateo imati još prilike slaviti s igračima Dinama protiv uglednih europskih klubova.

Vjerujete li da ovaj Dinamo može proći ovu skupinu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider