Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užarena atmosfera

Pogledajte kako su kontrolori leta i piloti MiG-ova pozdravili Vatrene nakon što su ušli u hrvatski zračni prostor

Kamere Nove TV su bile u kontroli leta u Zagrebu gdje su avion kojim dolaze nogometaši nazvali ''Neopisivo''. Kada su ušli u hrvatski zračni prostor, kontrolori leta svečano su ih pozdravili, a avion je napravio prelet preko centra Zagreba nakon čega je sletio u zračnu luku.

Galerija Luka Modrić na aerodromu u Moskvi (Foto: Dnevnik.hr) Let kojim Vatreni stižu u Hrvatsku nazvan Neopisivo (Foto: Dnevnik.hr) Kontrolori leta poslali poruku Vatrenima (Foto: Dnevnik.hr) Vatrogasci vodenim topovima pozdravili nogometaše (Dnevnik.hr)

Na glavnom zagrebačkom trgu je doček nogometaša koji su nakon 15 sati sletjeli u Zagreb.

Vatrogasci su ih po slijetanju na pistu pozdravili vodenim topovima.

Uz poruku: "Pobjednička hrvatska vojska pozdravlja Vatrene. Dobro došli u Hrvatsku – zemlju pobjednika!", pri ulasku u hrvatski zračni prostor nogometaše su dočekala dva aviona MIG-21, koja su ih potom i svečano dopratila do Zračne luke "Franjo Tuđman".

"Hrvatsko ratno zrakoplovstvo zahvaljuje na časti da prvi dočeka pobjednike na povratku u domovinu!", poruka je pilota iz aviona MIG-21 Vatrenima pri dolasku u Republiku Hrvatsku.

Nakon što su ušli u hrvatski zračni prostor, kontrolor leta u Zračnoj luci Franjo Tuđman pokazao je u programu uživo Nove TV gdje se nalazi let. Istaknuo je da su ga na svom displayu nazvali ''Neopisivo''. Na hrvatskom nebu dočekali su ih i MiGovi.

Poseban pozdrav nogometaši su dobili i iz kontrole leta: ''Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018., hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još jednom samo jedna riječ: Neopisivo!''

Vesela atmosfera u avionu

"Polijećemo iz Moskve! Vidimo se uskoro u Domovini!" objavio je Hrvatski nogometni savez na svojem profilu na Twitteru.

Naše reprezentativce na aerodromu su ispratili pljeskom, a Ivan Rakitić je "palcem gore" signalizirao prema kameri kako su i oni spremni za veličanstven doček u Hrvatskoj, koji su zalužili i o kojem će se zasigurno pričati godinama.

Dečki su se fotografirali odmah nakon ulaska u avion, a ako je suditi prema podijeljenim postovima na društvenim mrežama, atmosfera je i više nego odlična.

''Zagreb, stižemo! Sloboština vidimo se večeras. Sloba do groba'', poručio je Vedran Ćorluka u kratkoj snimci. I neumorni Šime Vrsaljko objavio je još jedan video kojim je nasmijao svoje pratitelje, a koji je opisao samo s jednom riječju - laganini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider