Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi stoje u redu

Vatreni na meti velikana: Čak trojica među deset igrača kojima je najviše porasla vrijednost nakon SP-a

Hrvatski nogometni reprezentativci apsolutni su hit nakon Svjetskog prvenstva.

Šime Vrsaljko, Ivan Perišić i Domagoj Vida (Foto: AFP/GOL.hr) (Foto: AFP/GOL.hr)

Svjetsko prvenstvo u Rusiji znatno je podiglo cijenu nekoliko igrača hrvatske reprezentacije. Što i ne čudi, s obzirom na to da su Vatreni odigrali turnir za pamćenje.

Među ligama koje su povećale interes za hrvatskim igračima je i Premierliga, a ugledni Guardian donosi tekst o desetorici igrača čija se vrijednost znatno povećala zahvaljujući njihovim impresivnim nastupima u Rusiji.

Najzanimljivije je što se među desetoricom odabranih našlo najviše Hrvata, čak trojica iz udarne postave Vatrenih, a to su Ivan Perišić, Domagoj Vida i Šime Vrsaljko.

Nakon što se nije uspio ustaliti na poziciji desnog beka u Atletico Madridu, Vrsaljku ovog ljeta neće nedostajati ponuda. Guardian tako navodi kako je Šime odlično uskočio u Srnine cipele i ponudio pravo osvježenje na desnom boku. Njegova izdržljivost i zalaganje na terenu bili su izvrsni, posebno protiv Engleske.

Vida je nakon transfera u Bešiktaš u siječnju doživio lagani pad, ali je sve to nadoknadio nastupima za reprezentaciju. I turska momčad sada bi mogla profitirati na transferu 29-godišnjeg stopera. Za njegove usluge navodno je zainteresiran Liverpool, koji bi volio spojiti stoperski par Vatrenih Lovren-Vida. Spominje se oko 20 milijuna funti, a ne moramo ni spominjati kako bi to odjeknulo među navijačima Redsa u Hrvatskoj.

Isto tako ne bi bilo iznenađujuće vidjeti i transfer Ivana Perišića iz Intera. Veznjak hrvatske reprezentacije eksplodirao je u završnici prvenstva i pomogao Hrvatskoj da dođe do finala. Njegov utjecaj na Vatrene pojačao je interes Manchester Uniteda, koji ga je tražio prošlo ljeto, ali sada je zanimanje za njega mnogo ozbiljnije.

Od ostalih igrača, tu su još Eden Hazard, Thomas Meunier, Denis Čerišev, Harry Maguire, Yerry Mina, Raphael Varane i Benjamin Pavard.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider