Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slaven ispred hajduka

VAR poništio Osijeku gol za pobjedu protiv Slaven Belupa koji ima isti broj bodova kao Dinamo i Hajduk

Mierez je zabio za 1:0, no pogodak je poništen nakon provjere VAR-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom večernjem ogledu Osijek i Slaven Belupo su odigrali bez golova čime je domaćin ispustio prve bodove ove sezone nakon dvije uvodne pobjede.

Osijek je dominirao i imao više od igre, ali nije uspio probiti gostujuću obranu. U 87. minuti Mierez je zabio za 1:0, no pogodak je poništen nakon provjere VAR-om.

U nedjelju je igran i susret između Hajduka i Šibenika, a Splićani su na Poljudu slavili sa 1:0 ostvarivši prvu pobjedu ove sezone, dok je Šibenik izgubio i treću utakmicu.

Hajduk je otvorio sezonu odigravši 2:2 kod Lokomotive, a potom je na Poljudu izgubio od Osijeka sa 1:2. Loše otvaranje sezone upotpunilo je i neočekivano ispadanje iz Europe od kazahstanskiog Tobola.

Hajduk je protiv Šibenika dominirao i imao je niz prilika, no Splićani su uspjeli zabiti samo jedan gol pa su na kraju strahovali od izjednačenja.

Pogodak vrijedan tri boda zabio je Stipe Biuk u 27. minuti. Biuk je bio blizu gola i u 20. minuti no njegov udarac je završio u gredi.
Na ljestvici vode Rijeka, Osijek i i Lokomotova sa po sedam bodova. Četvrta je Gorica sa šest bodova, dok Dinamo, Slaven Belupo i Hajduk imaju po četiri boda.

Na začelju su Hrvatski dragovoljac i Šibenik bez bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider