Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje u svoj klub

Valdas Dambrauskas: "Cilj Hajduka je trofej, još ništa nismo napravili"

Valdas Dambrauskas nakon plasmana u finale Kupa s Hajdukom nije bio previše oduževljen. Ostao je na zemlji poslije važne pobjede.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas zadovoljno je komentirao događaje na Poljudu i prolaz svoje momčadi u finale Kupa nakon pobjede 2:1 protiv Gorice.

''Najvažnije je bilo kvalitetno i pozitivno reagirati nakon poraza u prošloj utakmici, jer kako sam i ranije rekao, velike momčadi ne gube dvije utakmice u nizu. U finalu smo, no još ništa nismo osvojili. Moramo zaključiti posao u Kupu.

gol expired Hajduk pobijedio Goricu 2:1 i plasirao se u finale Hrvatskog kupa: Melnjak dvostruki strijelac, Biuk i Livaja asistenti divider

Zadovoljan sam kako smo igrali protiv Gorice, ali smo definitivno morali bolje i drugačije zaključiti utakmicu. Nećemo sada gledati prema finalu, iako je, jasno, jedini cilj u Kupu osvajanje trofeja. Okrećemo se prvenstvu i utakmici u Puli“, rekao je Dambrauskas.

Gorica je, pak, drugu godinu za redom zapela u polufinalu Kupa, a poraz na Poljudu je za velikogoričku momčad bio sedmi poraz u nizu. Nakon čak šest posrtaja u Prvoj HNL za redom.

gol expired Hajduk pobijedio Goricu 2:1 i plasirao se u finale Hrvatskog kupa: Melnjak dvostruki strijelac, Biuk i Livaja asistenti divider

''Hajduk je zasluženo pobijedio i čestitam Splićanima. Kada igrate na Poljudu i budete stisnuti teško se vratiti nakon toga. Dobro smo odigrali drugo poluvrijeme, a bolji smo bili u zadnjih dvadeset minuta. Imali smo odličnu šansu kod 0-1 i da je Pršir zabio tko zna kako bi sve završilo. Ali, mi ostajemo sa svojim problemima. Hajduku čestitamo, a mi moramo zaustaviti niz poraza“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider