Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekskluzivan intervju

Vaha o Daliću: "Moj pokojni brat doveo ga je u Velež, a to što je napravio je bilo veliko iznenađenje za sve"

Hrvatska će SP u Kataru 2022. otvoriti protiv Maroka, a njihov izbornik Vahid Halihodžić dao je ekskluzivan intervju za Dnevnik Nove TV.

Hrvatska nogometna reprzentacija na SP-u u Kataru krajem godine igrat će u skupini F, a na otvorenju Mundijala očekuje nas Maroko na čelu s legendarnim Vahidom Halilhodžićem, bivšim trenerom Dinama s kojim je ekskluzivno porazgovarao reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja.

Marokanski izbornik izdvojio je za našeg novinara preko 45 minuta, a između ostalog za Zlatka Dalića je rekao.

Vahid Halilhodžić VIDEO Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: Vahid Halilhodžić o utakmici s Hrvatskom, SP-u, Dinamu i Hajduku divider

"Zlatka poznam još kao igrača jer je igrao u Veležu. Moj pokojni brat Salem ga je doveo u klub. Kao igrač je bio lijepo odgojen momak. Ostavio je jako dobar dojam kao igrač u Veležu. Poslije je napravio veliki uspjeh, a posebno fantastičan uspjeh je što je odveo Hrvatsku do finala Mundijala", započeo je Vaha pa poentirao:

"Za mene je to jedan od najvećih momčadskih uspjeha koje je netko s ovih prostora ostvario u povijesti. To što je napravio bilo je iznenađenje za sve ljubitelje nogometa. Zadivio me takav uspjeh, da jedna tako mala zemlja na tako velikom natjecanju napravi takav rezultat – to je fantastično!", rekao je Vahid Halilhodžić u ekskluzivnom intervjuu za Dnevnik Nove TV.

Vahid Halilhodžić o Zlatku Daliću

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider