Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZAKOPAVANJE RATNIH SJEKIRA

Vahid Halilhodžić našao se sa svojim "odmetnikom", pala je fotografija uz zastavu

Čini se da su informacije koje dolaze iz Maroka točne, Vahid Halilhodžić polako smiruje strasti u reprezentaciji.

Vahid Halilhodžić (Foto: Afp)

Sve je izglednije kako Vahid Halilhodžić neće po treći put ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu s reprezentacijom koju je tamo odveo. Nakon dugih pregovora i špekulacija, gdje je već gotovo bio smjenjen, očito je da stručnjak iz Bosne i Hercegovine ipak ostaje protivnik Hrvatskoj na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Već prije par dana pojavila se informacija kako je Vaha odlučio oprostiti trojici igrača koje je potjerao iz reprezentacije, a koji su zapravo bili razlog toga što je on završio na rubu prekida suradnja. Marokanska javnost i Savez ne žele na prvenstvo bez najboljih igrača te se čini da će se njihovi planovi ostvariti.

Vaha u misiji pomirenja

Halilhodžić je danas bio u Amsterdamu, gdje se sastao s članom Ajaxa te budućim igračem Bayerna Noussairom Mazraouijem. Porazgovarali su i očito zakopali ratnu sjekiru, budući da je nastala i zajednička fotografija sa zastavom Maroka.

Mediji najavljuju da će se Halilhodžić uskoro naći i s druga dva igrača koja je potjerao iz momčadi. Jedan od njih je Hakim Ziyech koji igra u Chelseaju, a drugi je Abderrazak Hamdallah, koji igra u Al-Ittihadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider