Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitna budućnost

Vahi se opasno trese stolica? Navijači traže njegovu smjenu, a savez odgovara: "Nitko nije nedodirljiv"

Vahid Halilhodžić je odveo Maroko na Svjetsko prvenstvo, a prvu utakmicu igraju protiv Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je odveo marokansku nogometnu reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Kataru, legendarnom BiH treneru Vahidu Halilhodžiću opasno se trese izbornička stolica?

Marokanski navijači nisu zadovoljni Vahinom odlukom da iz reprezentacije izbaci poznate zvijezde poput Hakima Ziyecha i Noussaira Mazraouija, zbog čega traže njegovu smjenu.

Navijači traže njegovu smjenu

"Na Svjetskom prvenstvu momčad mora imati svu tehničku potporu na raspolaganju kako bi ispunila cilj, a to je barem plasman u drugi krug natjecanja", kazao je predsjednik Saveza Faouzi Lekjaa koji otkriva da će učiniti sve što je moguće da Ziyech i Mazraoui zaigraju u Kataru,

"Oni su reprezentativci. Vezani su za reprezentaciju i domovinu. Možda je bilo određenih nesporazuma u momčadi, ali poduzet ćemo sve što je potrebno da momčad nastupi u najboljem mogućem izdanju".

Vaha neće voditi Maroko protiv Hrvatske?

Znači li to da će se pod cijenu toga odreći usluga legendarnog BiH stručnjaka, predsjednik Saveza je tek kratko kazao:

"Vahid ima našu podršku, ali ništa nije uklesano u stijenu. Halilhodžić nije nedodirljiv", odgovorio je za Medias 24.

Inače marokanska nogometna reprezentacija igra u skupini F Svjetskog prvenstva s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, a upravo protiv hrvatske nogomene reprezentacija otvara prvenstvo u Kataru, i to 23. studenog.

Ako popularni Vaha zaista dobije otkaz na klupi Maroka, postao bi prvi izbornik u povijesti koji je tri reprezentacije, Japan, Maroko i Obalu Bjelokosti, odveo na Mundijal, a da ih ondje nije vodio. U Japanu je također dobio otkaz jer je imao problema s igračima, ali i pretjeranom disciplinom...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider