Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PREMINUO OD SRČANOG UDARA

Svijet se oprostio od Maradone, Messi i Ronaldo objavili tužne poruke

Maradona je preminuo od srčanog udara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona (60) umro je od srčanog udara, objavili su argentinski mediji.

Kako navodi Clarin, Maradona je pretrpio kardiorespiratorni zastoj u svojoj kući u Tigreu u kojoj se oporavljao nakon nedavne operacije na mozgu kojom mu je odstranjen krvni ugrušak.

Maradona je smatran jednim od najboljih nogometaša svih vremena. S reprezetacijom Argentine je osvojio naslov svjetskog prvaka 1986. godine, a tijekom karijere igrao je za Argentinos Juniors, Boca Juniorse, Barcelonu, Napoli gdje je osvojio dva naslova prvaka Italije i imao status božanstva, te Sevillu, Newell's Old Boyse, a karijeru je završio kod kuće, u Boca Juniorsima.

Ovako smo pratili reakcije uživo:

19:10: Kaka: 

19:00 Messi: "Vrlo tužan dan za sve Argentince i za nogomet. Ostavlja nas, ali ne odlazi jer je Diego vječan. Zauvijek ću pamtiti sve lijepe trenutke s njim. Počivao u miru."

18:40: Cristiano Ronaldo: "Danas se opraštam od prijatelja, a svijet se oprašta od vječnog genija. Jedan od najboljih ikad. Čarobnjak bez premca. Prerano odlazi... Počivaj u miru. Nikada nećeš biti zaboravljen."

18:35 Juan Martin del Potro:


18:30: "Kakve tužne vijesti. Izgubio sam velikog prijatelja, a svijet je izgubio legendu. Neka Bog pruži snage članovima obitelji. Nadam se da ćemo se jednog dana zajedno igrati na nebu", napisao je Pele.

 

18:25 NBA zvijezde i Mbappe:

18:20: Hrvatski nogometni savez:

 


18:15: Iker Casillas

 

18:10: Barcelona se zahvalila Maradoni na svemu:

18:07: Napoli se oprostio od legende koja je obilježila talijanski klub:


18:05
Maradona je bio igrač Barcelone, ali Real Madrid je također poslao oproštajnu poruku:

18:00: Objava Liverpoola:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider