Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marić presudio

VIDEO Lokomotiva iznenadila i nokautirala Dinamo, Petković nije iskoristio jedanaesterac!

Lokomotiva je u 15. kolu Hrvatski Telekom Prve lige svladala Dinamo i stigla do svog šestog ovosezonskog trijumfa.

U 15. kolu HNL-a Lokomotiva je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu pobijedila Dinamo s 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mateo Marić već u osmoj minuti susreta.

Mladi veznjak Lokomotive svoj je prvi pogodak u HNL-u u karijeri postigao nakon odlične kombinacije Dabra i Cipetića na desnom krilu nakon koje je Cipetić uputio prizemni ubačaj točno na bijelu točku gdje ga je dočekao Marić i snažnim udarcem svladao Livakovića.

Pobjednički pogodak Lokomotive

Lokomotiva je bila bolji suparnik u prvih pola sata kada je mogla i povećati prednost, da bi zatim Dinamo preuzeo kontrolu igre. Najveću priliku za poravnanje aktualni prvak imao je nakon što je sudac Pajač dosudio kazneni udarac zbog duela Cokaja i Andrića. Napadač Dinama dao si je dug for, branič Lokomotive je uklizao, ali nije dotaknuo ni loptu niti nogu suparničkog igrača. Andrić je potom pao preko Cokaja, a Pajaču su trebale dobre dvije minute da na osnovu pregleda snimke ipak pokaže na bijelu točku. Udarac Brune Petkovića u 38. minuti bravurozno je obranio Krševan Santini.

Santinijeva obrana Petkovićevog penala

Dinamo se ispromašivao u nastavku

U drugom poluvremenu igralo se samo na polovici terena koja pripada Lokomotivi, štoviše, domaći sastav u dugim razdobljima igre nije mogao niti izaći iz svog kaznenog prostora, ali Dinamo je propuštao priliku za prilikom.

Početkom sudačke nadoknade Perić je uspio i ugurati loptu iza Santinija u mrežu nakon ubacivanja Oršića, ali nakon što je VAR pregledao akciju ustanovljeno je kako jedan igrač Dinama na njenom početku bio u zaleđu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider