Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lider kiksao

Slaven iznenadio Dinamo u Koprivnici: Modri jako loši, domaćin bliži pobjedi

Slaven Belupo i Dinamo odigrali su 1:1 u 20. kolu SuperSport HNL-a...

Galerija Slaven slavi pogodak Dinamovi igrači slave pogodak Drmića Josip Drmić +2 Nikola Jambor

Slaven Belupo i Dinamo u susretu su 20. kola u Koprivnici igrali 1-1 (1-1).

Dinamo je poveo u otvaranju susreta preko Josipa Drmića (3), a na 1-1 poravnao je Nikola Jambor (32).

Susret u Koprivnici odigran je po jakom vjetru i hladnom vremenu koje je uvelike otežavalo kombinatoriku pa nije gledatelji nisu mogli uživati u kvalitetnom nogometu.

Ipak, samo otvaranje bilo je obećavajuće. Drmić i Bočkaj odlično su odigrali dvostruko proigravanje na lijevom krilu, a švicarski je napadač preciznim udarcem sa 15-ak metara pogodio suprotni kut.

Usprkos tome što su igrači protiv vjetra, domaći su uspjeli poravnati u prvom poluvremenu. Manaj je uspio osvojiti jednu loptu u skoku na rubu kaznenog prostora, ona je došla do Crnca koji se znalački zagradio i sve pripremio za udarac Jambora koji je kroz šumu nogu pogodio donji lijevi kut Livakovićeva gola.

U drugom poluvremenu Slaven je imao pomoć vjetra kojega je koristio za brze protunapade, no u završnicama akcija domaćih nije bilo preciznosti. S druge strane, Dinamo nije stvorio niti jednu smislenu akciju, no centimetri su ga dijelili da ipak stigne do pogotka. U 75. minuti Emreli je prošao po desnoj strani i poslao lošu prizemnu loptu na peterac. No, tamo je kapetan domaćih Božić reagirao izrazito nespretno i neometan, umjesto da izbije loptu, podogio gredu vlastitog gola.

Vodeći Dinamo sada ima 46 bodova, osam više od drugog Hajduka, dok je Slaven Belupo stigao na četvrto mjesto sa 28 bodova, jednim više od pete Istre 1961 i šestog Varaždina. 

REZULTATI 20. KOLA:

Petak:
Istra 1961 - Varaždin 2-1 (Galilea 42, Marešić 89 / Brodić 57)
Subota:
Lokomotiva - Osijek 1-0 (Bubanja 39)
Slaven B. - Dinamo 1-1 (Jambor 32 / Drmić 3)
Nedjelja:
Gorica - Šibenik (15 sati)
Hajduk - Rijeka (17.30 sati) 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider