Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška utakmica

VIDEO Dinamo slomio Šibenik u drugom poluvremenu: Sjajna akcija i asistencija Petkovića za potvrdu pobjede Modrih

Dinamo je u Maksimiru pobijedio Šibenik 2:0 u 8. kolu Prve HNL...

U susretu 8. kola Prve HNL Dinamo je u subotu u Maksimiru protiv Šibenika slavio sa 2-0 golovima Rasmusa Lauritsena (68) i Luke Ivanušeca (78).

Prvi je zaprijetio Dinamo u 8. minuti preko Špikića, a odmah nakon toga pokušao je i Ivanušec, ali vratar Rogić oba puta bio je na mjestu.

HNL golovi: Dinamo - Šibenik 1:0 (Lauritsen)

U 35. minuti Šibenik je iz kontranapada mogao stići do gola. Marin je oduzeo loptu, uposlio Sahitija, koji je mogao dodati Jakolišu ili Deliću, ali je odlučio učiniti sve sam i izgubio je loptu.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Dinamo u sudačkoj nadoknadi (45+1). Nakon akcije Ivanušeca i Špikića, Tolić iz blizine pogađa vratara Rogića.

Dinamo je poveo nakon kornera kojeg je izveo Mišić u 68. minuti. Lopta se iz centra kaznenog prostora odbila na drugu stativu do Ademija, koji ju je vratio u sredinu, a Lauritsen ju je glavom pospremio u mrežu.

HNL golovi: Dinamo - Šibenik 2:0 (Ivanušec)

U 76. minuti, nakon dodavanja Andrića, Ademi je pokušao sa desetak metara iskosa, ali vratar gostiju je obranio.

Ipak, u 78. Dinamo stiže do vodstva 2-0. Petković se driblingom na lijevom boku oslobodio čuvara dao povratnu loptu za Ivanušeca, koji pogađa mrežu.

Dinamo se izdvojio na vrhu sa 16 bodova, druga je Rijeka sa 13 i utakmicom manje, Hajduk, Osijek i Gorica također imaju po 13 bodova, a sedmi je Šibenik sa 7 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider