Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Kane zabio dva, mogao još

''Petica'' Tottenhama, senzacija Premierlige ne posustaje

Nogometaši Tottehama slavili su s visokih 5-1 kod kuće protiv Stokea u 16. kolu Engleske lige i opet se vratili na peto mjesto ljestvice.

Slavlje Tottenhama (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dva je gola u pobjedi "pijetlova" zabio Harry Kane, a mrežu Stokea su još pogađali So, Eriksen i branič gostiju Shawcross, koji se kasnije iskupio počasnim pogotkom.

Burnley je kod kuće slavio protiv Watforda te je ta skromna momčad sada neočekivano sedma s istim brojem bodova kao Tottenham i Arsenal. U dvoboju začelja Crystal Palace kod kuće nije uspio pobijediti Bournemouth (2-2) pa su još uvijek zadnji, a odmah iza njih je Swansea koji je kod kuće dobio WBA s 1-0.

VIDEO: Tottenham - Stoke 5:1

Ranije su nogometaši West Hama ostvarili prvu pobjedu pod vodstvom Davida Moyesa, koji je na klupi zamijenio Slavena Bilića, svladavši u utakmici 16. kola engleskog prvenstva Chelsea s 1-0 (1-0) na londonskom Olimpijskom stadionu.Strijelac jedinog pogotka bio je Arnautović na asistenciju Lanzinija.

West Hamu je ovo treća prvenstvena pobjeda, a s 13 bodova se Čekićari još uvijek nalaze u zoni ispadanja, na 17. mjestu. Chelsea je treći s 32 boda, no, aktualni engleski prvak zaostaje već 11 bodova za vodećim Manchester Cityem koji u nedjelju gostuje kod drugoplasiranog gradskog suparnika Uniteda (35 bodova).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider