Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo može biti ključno

Prva pobjeda od otkaza Biliću: West Ham nokautirao Chelsea!

Prva utakmica 16. kola Premierlige odigrana je na London stadionu pred 56.953 gledatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je svladao Chelsea s 1:0 u prvoj utakmici 16. kola Premierlige i ostvario prvu pobjedu pod vodstvom novog menadžera Davida Moyesa.

U četiri utakmice otkako su smijenili Slavena Bilića Čekićari su prije ovog susreta osvojili tek jedan od mogućih 12 bodova te je Chelsea stigao u istočni dio Londona kao veliki favorit.

Ali, već u šestoj minuti, nakon duplog pasa s Manuelom Lanzinijem, domaćine u vodstvo dovodi Marko Arnautović lijepim udarcem s 15-ak metara. Thibaut Courtois je tu bio nemoćan...

Od tog trenutka pa do kraja susreta gledali smo jalovu dominaciju Chelseaja u posjedu lopte, a najbolju prigodu imali su u 83. minuti kada je Alvaro Morata opalio iz sve snage, ali je bio neprecizan. Blizu izjednačenja su bili i nakon udarca Edena Hazarda dvije minute kasnije.

Što se West Hama tiče, oni su se u nastavku orijentirali na obranu pokušavaju ugroziti vrata Courtoisa iz kontri. Izdržali su, sačuvali sva tri boda i, premda će i nakon ovog kola ostati u zoni ispadanja, mogu biti presretni jer ovakav skalp može potpuno okrenuti (zasad) turobnu sezonu Čekićara u pozitivan smjer.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider