Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo bi bio pravi izazov

Uveo je novitete u HNL, zabavljao publiku, a sada je kandidat za klupu njemačkog giganta

Tomislav Stipić spominje se kao jedan od kandidata za klupu Herthe iz Berlina.

Tomislav Stipić (Foto: Vjeran Žganec Roguljan/Pixsell)

Berlinska Hertha daleko je od svojih najboljih dana, klub iz njemačke metropole prošle sezone ispao je iz Bundeslige, a danas tabore na sredini tablice popularne Cvajte.


Mađar Pal Dardai trenutno vodi legendarni klub, u njegovom trećem mandatu na klupi Herthe ne ide sve po planu, daleko su od promocije u najviši rang njemačkog nogometa, a čelnici kluba odlučili su potražiti novo rješenje.

Hrvatski navijači Nove ulaznice za Euro u prodaji već od četvrtka: UEFA iznenadila, Hrvati, navalite! divider


Njemački Bild spomenuo je našeg Tomislava Stipića kao potencijalnog kandidata za klupu Herthe, a već neko vrijeme se Stipića povezuje s klupom ljubljanske Olimpije.


Stipić je već nekoliko puta isticao da mu je cilj povratak u Njemačku, a Hertha se izdvaja kao pravi izazov za stručnjaka koji se proslavio u našoj javnosti u Koprivnici gdje je dao dašak novog života HNL-u.

Osim svojih osebujnih proslava golova, ostao je zapamćen po nekim čudnovatim metodama. Naime, u prijateljskoj utakmici protiv Sesveta 2021. godine, nogometaši Slaven Belupa igrali su s čepićima u ušima kako bi suigrači poboljšali neverbalno razumijevanje na terenu.

Leon Bošnjak (lijevo) Tinejdžer upisao prve minute u HNL-u ove sezone pa slomio nogu divider


45-godišnji Duvnjak je trenutno bez angažmana, protekle dvije godine radio je u Latviji gdje je s Audom osvojio kup, a s Rigom došao na korak do osvajanja titule. U karijeri je Stipić još vodio drugu momčad Ingolstadta, Aue, Stuttgarter Kickers, Nanton Zhiyun, juniore Eintracht Frankfurta, Grasshopper, Slaven Belupo i Audu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider