Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od ikone do objave rata

Bjeličin salto mortale: Sve što se događa u Osijeku izgleda kao Dead man walking

Ovaj ponedjeljak od 21:00 pratite treće izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Kao i svaki ponedjeljak s početkom u 21:00 na gol.hr-u ljubitelji SuperSport HNL-a mogu uživati u domaćem klupskom nogometu uz podcast Utakmicu po utakmicu.

Tijekom proteklog vikenda odigrano je cijelo treće kolo što je u ovim ljetnim mjesecima prava rijetkost s obzirom na mogućnost odgoda koju imaju klubovi koji nastupaju na kontinentalnoj sceni. Osim na pet susreta HNL-a, naši voditelji osvrnuli su se i na europske posrtaje Osijeka i Rijeke.

"Klija taj bijes, to nezadovoljstvo i iskreno nisam siguran može li Bjelica vratiti priču na pobjednički kolosijek. Čini mi se da, kako kažu u Americi, dead man walking. Sad je samo pitanje kada će doći do razlaza", istaknuo je Ivan Ljubić.

"Ali opet mu igrači moraju nešto vratiti. On može napraviti sve što je u njegovim rukama i nogama, ali opet su igrači ti oni koji moraju odigrati nešto za njega na terenu, a igrači su sve samo ne u dobroj formi", nadovezao se Mateo Pukšar.

"Čuju igrači što se viče s tribina. Nezdrava atmosfera u Osijeku, ali na kraju zna se tko je gazda, to je privatan klub, zna se tko vuče poteze i tko će ih donijeti. Naravno, daleko od toga da navijači nemaju pravo reći što misle, Kohorta se oglasila, ustali su protiv Bjelice", zaključio je Ljubić.

Što još o situaciji u Osijeku misle naši voditelji poslušajte u videu na početku teksta, a cijelu treću epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte na gol.hr-u od 21:00.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider