Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prešao je HNL

Razlaz Dinamova sjajnog dvojca: "On je ključ Ivanuščeva dobrog proljeća"

Podcast Utakmicu po utakmicu dobacio je do 37. epizode na gol.hr-u.

Podcast Utakmicu po utakmicu polako zaključuje prvu sezonu na gol.hr-u, a od ovog ponedjeljka možete ispratiti 37. epizodu. Sve je u Supersport HNL-u manje-više riješeno, a na jedino preostalo pitanje odgovor će sljedeći vikend dati Osijek i Rijeka.

Tako je protekli vikend Rijeka protiv Dinama trebala igrati važnu utakmicu za Europu, ali ostali rezultati značili su da će se igrati za prestiž. U tim uvjetima Modri su izašli kao pobjednici 2:1, a Ivanušec je zabio prekrasne rašlje.

Kako se njegov odlazak bliži koncem sezone, ovo je možda jedan od posljednjih puta da ga gledamo na terenu s Martinom Baturinom. Postalo je doista zadovoljstvo pratiti njihovu suradnju u drugoj polovici sezone.

"Ivanušec je jedan od istaknutijih kandidata za odlazak. Prerastao je HNL, nema tu što dokazati. Potrebno mu je otići u konkurentniju ligu i nastaviti se razvijati. Ovom kvotom golova zamijenio je Oršićevu produkciju ove polusezone. Prošao je ligu“, istaknuo je Ljubić, a Ćurković se ubacio:

"Ključ je za dobro Ivanuščevo proljeće Martin Baturina. Savršeno se razumiju, imaju savršenu geometriju, napravili su prvi gol protiv Rijeke, Baturina je ostavio loptu za Ivanušca. U tom dijelu terena koji ti je cilj osvojiti imaš dvojicu igrača koji ga napadaju. Kako je Baturina ostavio loptu, a Ivanušec odmah zabio, to je sjajno."

Sve o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu svaki ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider