Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Podravini X ili 2?

Pred Hajdukom dvostruki program, pred Dinamom Lokomotiva: Pogledajte kakve su prognoze

Utakmicu po utakmicu u devetoj epizodi prognoziralo je nadolazeće kolo SuperSport HNL-a

Pred nama je 10. kolo SuperSport HNL-a koje su u ovotjednoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu prognozirali naši voditelji. Osim tih pet utakmica, tu je i zaostali susret drugog kola između Hajduka i Rijeke koji se igra danas s početkom u 16:30.

Uz Valentinu Miletić, Matea Pukšara i Ivana Ljubića, zbivanja na predstojećim susretima prognozirao je i reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban.

Za utakmicu Hajduk - Rijeka tri od četiri prognoze odnose se na pobjedu Splićana, a samo je Valentina izbjegla prognoziranje konačnog ishoda, sluteći da će biti manje od tri pogotka.

U petak će 10. kolo otvoriti Slaven Belupo i Varaždin, oko tog susreta se naši voditelji nisu mogli dogovoriti hoće li biti neriješeno ili pobjeda gostiju.

Šarolike prognoze dali su za utakmicu Gorica - Osijek, dok za sraz Hajduka i Istre 1961 i Ljubić i Boban smatraju da bi Ante Erceg mogao zapapriti svom bivšem klubu.

U videu pogledajte što kažu - hoće li se Rijeka iščupati protiv Šibenika i može li Lokomotiva, kao i lani, otkinuti bodove Dinamu.

Cijelu devetu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte ovdje:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider