Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Jako cijenim iskrenost, ali..."

Potez o kojem bruji nogometna javnost: Jesu li čelnici Hajduka pogriješili ili učinili pravu stvar?

Predsjednik Ivan Bilić i sportski direktor Nikola Kalinić obratili su se javnosti dan nakon šokantnog ispadanja od Ružomberoka.

Za razliku od njihovih prethodnika, predsjednik Hajduka Ivan Bilić i sportski direktor Nikola Kalinić oglasili su se odmah dan nakon šokantnog ispadanja od Ružomberoka.

U dva odvojena intervjua (Bilićev za Dnevnik Nove TV i Kalinićev za Sportske novosti) poslali su identičnu poruku, o tome da novca u klubu trenutačno nema baš puno i da se do kraja ljetnog prijelaznog roka neće dovoditi pojačanja. Sukladno tome, predsjednik Bilić najavio je da Hajduk radi na prodaji Rokasa Pukštasa kako bi namaknuo prijeko potreban novac.

Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu zapitao se koliko je to bilo mudro s njihove strane.

"Jako cijenim iskrenost i Bilića i Kalinića i pohvalno je što su rekli da nema novca. Ali mislim da su se mogli strpjeti još dva tjedna, i pogotovo ta izjava s Pukštasom... Jednostavno, ti si čovjeku srušio cijenu."

Stipe Antonijević podsjetio je:

"Projekcija je bila da to mora biti transfer veći od 10 milijuna eura."

"Sada, nakon ovog intervjua, ako je netko mislio ponuditi pet milijuna eura, ponudit će dva i pol", zaključio je Pukšar. 

Više o ovoj i mnogim drugim aktualnostima vezanima za hrvatski klupski nogomet doznajte večeras na gol.hr-u od 21:00, u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
ANKETA U Dnevniku Nove TV pitamo vas tko je odgovoran za trenutačnu situaciju u Hajduku?

Glasajte >>> https://rb.gy/x0pc4p
UŽIVO Pratite izvanrednu konferenciju za medije Hajdukovog predsjednika Ivana Bilića

Opširnije >>> https://rb.gy/h2y366

Foto: Vojko Bašić/Cropix
🗣: "Taj momak treba biti pravilno vođen i nadam se da se uz zdravlje, dobru glavu i dobar rad može razviti u vrhunskog napadača. Pratio sam ga kada je igrao za Osijek, ali imati njega na treningu..." ✅⚽
U igru je ušao u 77. minuti dvoboja, zamijenio je Ali Ahmeda u središnjem redu, a nakon deset minuta na terenu zaradio je i žuti karton. ⚽✅