Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u HNL điru, ali i na San Siru

Utakmicu po utakmicu (9): Bobanstična zamjena, ali ne za Dambrauskasa

U devetoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u goste je došao Vlado Boban, reporter Dnevnika Nove TV.

Pred vama je deveto izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu koje je ovaj put obogatio Vlado Boban.

Umjesto Igora Ćurkovića, u voditeljsku stolicu zasjeo je član sportske redakcije Dnevnika Nove TV koji je svojim osebujnim komentarima dao dodatnu draž najboljem podcastu koji prati SuperSport HNL.

Valentina Miletić, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić, skupa s Bobanom, pretresli su sadržajan nogometni tjedan koji je iza nas.

Milan opasniji od Chelseaja

Uvodni dio emisije posvetili su refleksiji Dinamove pobjede nad Chelseajem i svemu onome popratnom što takav rezultat donosi, složivši se oko teze da je do mobilizacije među navijačima Modrih došlo onog trenutka kada se Hajduk jako približio prošle sezone i zaprijetio Zagrepčanima u borbi za naslov prvaka.

Zašto je Milan, koji u drugom kolu čeka Dinamo na San Siru, opasniji od megazvijezdanog Chelseaja i kakve su šanse Modrih u toj utakmici bila je također jedna od tema.

O Dambrauskasu nakon Šibenika

Koji je razlog Hajdukova kiksa u Šibeniku, je li riječ o mentalnoj blokadi i/ili strahu i treba li mijenjati Valdasa Dambrauskasa - sve su to pitanja i teze koje su analizirali naši voditelji u trenutku dok se kuhao otkaz litavskom stručnjaku.

Mandat Sersea Cosmija na klupi Rijeke počeo je teškim porazom od Osijeka što ne čudi previše Ivana Ljubića koji smatra da je Rijeku jako dugo karta išla, a sad je stala. Prva prilika za bijeg s dna ljestvice im je ove srijede na Poljudu kada će biti gosti Hajduka u zaostaloj utakmici drugog kola.

U Orićevoj nadoknadi

Što se tiče Dinama i HNL-a, Modri su golom Mislava Oršića u sudačkoj nadoknadi na koljena bacili Goricu, a prema Bobanovom mišljenju ta je utakmica bila zorni prikaz tipične razlike između Dinama i svih ostalih hrvatskih prvoligaša.

Problemi Slavena i Gorice

Dotaknula se naša četvorka i brojnih drugih zanimljivih tema, od kojih izdvajamo nepovezanost između lokalne zajednice i klubova, najizraženiju u Velikoj Gorici i Koprivnici.

Naravno, rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića, Haenelseri i Kviz bile su i ovoga puta dio emisije.

Sve navedeno i još puno toga pogledajte u devetoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider