Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi dani su iza nas

Utakmicu po utakmicu (9.10.2023.): Volim podcast koji teče

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Ovotjedna epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu odrađena je u punom sastavu naših voditelja. Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić tijekom gotovo dva sata komentirali su niz aktualnosti vezanih uz hrvatski klupski nogomet.

Jasno, veliki je prostor dobila cjelokupna priča oko Marka Livaje i njegova oproštaja od hrvatske reprezentacije. Koliko je nešto morbidno i toksično u odnosu između Rijeke i Hajduka, kako su Riječani i kao ljudi i kao navijači razočarali jednog od naših voditelja te koji je uopće povod Armade da toliko mrzi Livaju - sve su to pitanja na koja su naši voditelji pokušali pronaći odgovore.

Rijeka zasluženo prva, Hajduk ima problem s igrom

Odmakom od tih tema i "spuštanjem" na travnjak, došli su do zaključka da je Rijeka zasluženo uzela ovaj Jadranski derbi. Pritom su jednog igrača iz momčadi Željka Sopića izdvojili kao ključnog, složivši se da Hajduk sad već ima očigledan problem u svojoj igri, pri čemu Ivanu Leki ne pomaže ni činjenica da najzvučnije ljetno pojačanje zasad i nije pokazao da je pojačanje.

Dinamo protiv Istre 1961 malo isprao kosovski debakl

Dinamo je pobjedom protiv Istre 1961 u dobrom raspoloženju dočekao reprezentativnu stanku, ali onaj nokaut od Ballkanija na Kosovu još dugo će se prepričavati. U ovotjednoj epizodi tražile su se riječi kojima bi se dočaralo koliko je bio velik udarac za Modre.

Od ostalih tema, izdvajamo nevjericu naspram odluke sudaca iz VAR sobe da ponište pogodak Gorici za pobjedu nad Lokomotivom u Kranjčevićevoj ulici, zatim osvrt na stanje u Istri 1961 koja je lani bila hit, a ove sezone ju skupo koštaju kemijanja u sastavu, kao i pobjedu Osijeka s klupskom legendom u ulozi trenera. Rudešu, po svemu sudeći, nema pomoći, a u konkurenciji drugoligaša vodi se žestoka borba za to tko će iduće ljeto uletjeti u društvo najboljih.

Tu su i tri rubrike: Pitanja i odgovori, Kladionica i Haenelseri.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider