Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrući tjedan

Utakmicu po utakmicu (8.4.2024.): Ovaj put smo mislili da smo snimili na vrijeme

Valentina Miletić, Igor Ćurković, Ivan Ljubić i Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu dotaknuli su se mnogih aktualnosti.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu započela je pitanjima gledatelja koja su velikom većinom bila vezana uz Hajduk i sve turbulencije kojima je splitski klub izložen proteklih 10-ak dana.

Kako i na koji način iskorijeniti sa hrvatskih stadiona one scene koje su se dogodile po završetku utakmice polufinala Kupa između Hajduka i Dinama na Poljudu, što je s igračkim kadrom Splićana i zbog čega je momčad toliko silno pogođena brojnim ozljedama, bila su neka od pitanja gledatelja.

Hajdukov Nadzorni odbor smijenio Jakobušića

Također, bilo je govora i o smjeni sad već bivšeg predsjednika Uprave Lukše Jakobušića, u kakvoj mjeri će se to odraziti na Hajduk i kakav je zapravo bio Jakobušićev predsjednički mandat - teme su o kojima se raspravljalo.

Pričalo se i o šansama koje za osvajanje titule imaju Rijeka i Dinamo, jedini preostali kandidati za naslov prvaka.

Vidljiv je bio efekt Ivana Perišića prilikom njegovih ulazaka u utakmicama protiv Dinama i Rijeke, iako u fazi rekonvalescencije nije mogao sam spasiti sezonu Splićana.

Rijeka ili Dinamo - tko će biti prvak?

Rijeka je trijumfom u Jadranskom derbiju nad Hajdukom zadržala pet bodova prednosti uz utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Dinamo i moglo bi se dogoditi da njihov međusobni dvoboj u 33. kolu bude odlučivao o prvaku.

Dinamo nastavlja nizati pobjede, riješio je Istru 1961 uz ponešto problema, a Bruno Petković ponovno je zaigrao u svojoj novoj ulozi, nešto povučenije, iza jednog isturenijeg suigrača.

Vruća tema ove epizode bio je i možebitni povratak Luke Modrića u Dinamo čiji je predsjednik Velimir Zajec već počeo operaciju dovođenja kapetana Vatrenih.

Pored analize preostalih triju utakmica 29. kola SuperSport HNL-a, u novoj epizodi vas očekuju i rubrike Kladionica te Trofej Tomislava Stipića.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider