Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će krš i lom

Utakmicu po utakmicu (6.11.2023.): Zemlja-zrak, pa ko koga

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu otvorena je sa, sada već možemo reći tradicionalnom, rubrikom Q&A. Pitanja gledatelja bila su šarolika, ali najviše njih se odnosilo na suđenje u proteklom kolu HNL-a i upite glede toga je li Osijek oštećen u Velikoj Gorici, a Rudeš na Poljudu.

Kolo je otvoreno u petak na stadionu u Kranjčevićevoj ulici gdje su Lokomotiva i Rijeka remizirale. Tko je tu zapravo osvojio bod, a tko osvojio dva, komentirali su Valentina Miletić, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić, kojima se priključivao Igor Ćurković javljanjima iz Splita.

Osijek se kao bos po trnju proveo u Velikoj Gorici, a ove srijede mu dolazi Hajduk u odgođenoj utakmici trećeg kola. Splićani su pak uz dosta muke iščupali tri boda protiv Rudeša, navijači su ih ispratili zvižducima, ali svi ti koji su zviždali su tek u nedjelju shvatili važnost te pobjede, nakon što je Dinamo kiksao u Varaždinu, spasivši bod u posljednjim sekundama utakmice.

Puno je zanimljivosti bilo u novoj epizodi, od analize HNL utakmica do najavljenih reformi HNS-a, preko brojnih interesantnih usporedbi. Tko je splitski Phillip Cocu, što će biti s Brunom Petkovićem i što može Dinamo napraviti u gostima kod Viktorije Plzen koja je minulog vikenda preokretom šokirala Slaviju u Pragu - neke su od tema.

Ante Erceg vratio se u dres Istre 1961 poslije interne klupske suspenzije i osim ovacija pulske publike dobio je i posebnih nekoliko minuta koje mu je posvetio Ljubić usporedbom s vestern filmovima.

U ovotjednoj epizodi pored već spomenutog Q&A čekaju vas i rubrike Kviz i Kladionica. Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider