Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOnačno dočekali

Igor Bišćan otkrio: "Slavili smo to u svlačionici više nego pobjedu protiv Rijeke"

Podcast Utakmicu po utakmicu dogurao je do 37. epizode na gol.hr-u.

Podcast Utakmicu po utakmicu polako zaključuje prvu sezonu na gol.hr-u, a od ovog ponedjeljka možete ispratiti 37. epizodu. Sve u Supersport HNL-u je manje-više riješeno, a na jedino preostalo pitanje odgovor će sljedeći vikend dati Osijek i Rijeka.

Tako je protekli vikend Rijeke protiv Dinama trebala igrati važnu utakmicu za Europu, ali ostali rezultati značili su kako će se igrati za prestiž. U tim uvjetima Modri su izašli kao pobjednici 2:1, a svoj premijerni gol u seniorskom nogometu zabio je Sadegh Moharrami.

"Rekao mi je Bišćan poslije utakmice kako su se više veselili njegovom pogotku u svlačionici, nego pobjedi protiv Rijeke“, započela je Vale.

"Vidjelo se po njegovim reakcijama koliko mu je bilo stalo da konačno zabije prvi gol u seniorskoj karijeri u 242. pokušaju“, dodao je Ljubić pa se pokušao sjetiti sličnog primjera iz modernog nogometa.

Uskočio mu je Vlado Boban.

"Bila je situacija s Javierom Mascheranom u Barceloni, odigrao je 300. utakmica ili tako nešto i bio je penal u njegovoj zadnjoj ili predzadnjoj utakmici. Nudili su mu da puca pa nije želio“, podvukao je.

Sve o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu svaki ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider