Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna sebičnost

VIDEO Vrstan napadač, ali ne bi dodao ni rođenoj majci: "Mogao je riješiti utakmicu koja donosi pretkolo u Europi, a on..."

Podcast Utakmicu po utakmicu došao je do 36. epizode na gol.hr-u.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Između ostalog i tko će sljedeće sezone predstavljati HNL u Europi, a za jedno od preostalih mjesta bore se nogometaši Istre 1961. Oni su u prošlom kolu pobijedili Goricu 1:0 i na koncu će se malo tko sjećati ogromne sebičnosti njihovog napadača Mounsefa Bakrara, koji je ovaj vikend u nekoliko navrata častio goste i lako je mogao ispasti tragičar da nisu dobili.

"On je vrstan napadač, ali je toliko sebičan bio. Ne isključivo u te dvije situacije, u 50. i 63., nego je bilo još situacija gdje ima sa strane suigrače Ercega i Kadušića. Ovo je nevjerojatna sebičnost, imaš mogućnost zaključiti utakmicu koja ti donosi pretkolo Konferencijske lige. Odigraj na desno, čovjek ti je posve sam. Samo treba gurnuti loptu u praznu mrežu i ti to ne radiš. Moglo im se obiti o glavu i onda bi on ispao tragičar. Vrhunski napadač, ali strašno sebičan“, komentirao je Ivan Ljubić.

Više o ovoj situaciji, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u u ponedjeljak od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider