Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rodman, Malnar, derbi

Utakmicu po utakmicu (33): Engleski tjedan na hrvatski način

Pred vama je novo, ukupno 33. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naši voditelji pretresali su proteklih nekoliko dana, tijekom koji je odigrano 31. kolo SuperSport HNL-a.

Počelo je u trivijalnom tonu, komentiranjem sportaša koji lakiraju nokte i podsjećanjem na, prema Vladi Bobanu, najveći trenutak u povijesti hrvatskog televizijskog novinarstva – gostovanje Dennisa Rodmana u Noćnoj mori Željka Malnara.

Ovo "englesko kolo" odigrano preko tjedna otvoreno je na Šubićevcu gdje je Šibenik došao do kapitalnih bodova u borbi za ostanak, svladavši Slaven Belupo. Aktualni i uskoro bivši trener Farmaceuta, Zoran Zekić, nakon utakmice svojom izjavom je, tvrdi Mateo Pukšar, malo bocnuo klupsko rukovodstvo.

Tijekom cijele emisije isprepletale su se razne anegdote s osvrtima na odigrane utakmice. Tako smo, između ostalog, u jednom od tih intermezza saznali da je Valentina Miletić bila kick-boks prvakinja.

Osijek je, pak, ponovno promašio penal, ali je ovaj put barem uspio nekog (Istru 1961) pobijediti. Komentirajući sraz Dinamo – Varaždin, Ivan Ljubić je apostrofirao činjenicu da su gosti napravili svega dva prekršaja, povukavši paralelu s nekakvom humanitarnom utakmicom.

O velikom derbiju i sjajnim Hajdukovim juniorima

Nezaobilazno je bilo pitanje što možemo očekivati od najvećeg hrvatskog derbija Hajduk – Dinamo koji se igra u nedjelju na Poljudu. Dinamo je svoje protiv Varaždina odradio, a Hajduk je odigrao bez golova u Velikoj Gorici gdje se domaći strateg Željko Sopić poslije utakmice požalio na određivanje termina utakmica.

Koliko je profesionalni sport (ne)zdrav i što sve čeka Hajdukove juniore na početku njihova puta prema seniorskom nogometu – neke su od tema kojih se dotaknuo naš voditeljski kvartet.

U novom izdanju vašeg omiljenog podcasta čekaju vas i rubrike Kladionica, Haenelseri te Trofej Tomislava Stipića.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider