Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi tjedan

Utakmicu po utakmicu (30): Vaginini monolozi

Pred vama je jubilarno 30. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Uskrsni ponedjeljak donio nam je jubilarno 30. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u, a skupa s njim i osvrt na prilično sadržajan tjedan koji je iza nas.

Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić gotovo dva sata su pretresali brojne aktualnosti u hrvatskom klupskom nogometu, s naglaskom na uskršnje kolo HNL-a.

Čačić odletio, Bišćan sletio i krenuo pobjedom

No, prije nego li su analizirali pet utakmica 28. runde HNL-a, naši voditelji krenuli su s ispadanjem Dinama u polufinalu Kupa od Šibenika koje je rezultiralo smjenom Ante Čačića i dolaskom Igora Bišćana za kormilo Modrih.

Započela je nova era Dinama, Bišćan bi trebao biti rješenje za idućih nekoliko godina, složio se naš kvartet. Startao je pobjedom protiv Lokomotive Kranjčevićevoj i ta utakmica dobila je poseban dio u ovoj epizodi.

Borevković tragičar Hajduka

Bilo je nervoze u redovima navijača Dinama u trenucima dok su Modri gubili na poluvremenu od Lokosa, ali ni blizu se to ne može usporediti s "poljudskim nervozizmom" viđenim na utakmici Hajduk - Istra 1961. Po tko zna koji put Splićani su sami sebi podmetnuli nogu, u pravog tragičara prometnuo se Toni Borevković s nevjerojatnom pogreškom koja je prethodila crvenom kartonu, ali glavna priča s te utakmice bio je sukob suca Ante Čuline i Marka Livaje. Tko je tu pogriješio, što je tome prethodilo i tko je mogao mirnije reagirati, doznajte u videu na vrhu članka.

Dvije su utakmice odigrane na Veliki petak, a naši voditelji dali su objašenje zašto to tako mora biti.

Osijek i dalje katastrofalan, veliki obračun na Šubićevcu

Dotaknuli su se i teme rivalstava, složivši se kako je prethodnih godina izražena nevjerojatna mržnja između Rijeke i Hajduka, kudikamo veća nego između Dinama i Hajduka. Upravo će Riječani i Splićani zaključiti iduće kolo na Rujevici u nedjelju, u utakmici u kojoj Majstor s mora neće moći računati na kartonirane Livaju i Filipa Krovinovića.

Prije toga, Hajduk će u Koprivnicu, gdje ove srijede igra sa Slaven Belupom u polufinalu Kupa.

Apsolutno najgora momčad ovog proljeća - Osijek - nastavlja po starome. Poraženi su na gostovanju u Velikoj Gorici, od vrlo dobre Gorice kojoj u petak slijedi veliki derbi začelja na Šubićevcu.

Uobičajene rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića, Haenelseri i Kviz također su bile dio ovotjedne emisije koja je pred vama. Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider