Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova epizoda

VIDEO Utakmicu po utakmicu: Velika četvorka bodova

Podcast Utakmicu po utakmicu 13. put u drugoj sezoni na gol.hr-u donosi sve o kalvariji Hajduka i Dinama u proteklom kolu Supersport HNL-a.

Podcast Utakmicu po utakmicu 13. put u drugoj sezoni na gol.hr-u donosi sve o vrlo uzbudljivo i iznenađujuće 12. kolo Supersport HNL-a. 

Veći dio ove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu pojele su ćakule o kiksevima Dinama, odnosno Hajduka, koji su u proteklom kolu oboje iznenađujuće izgubili. Iako ni jednom ni drugom treneru trenutačno ne cvatu ruže, čini se kako je Jakirović ipak u nešto boljoj situaciji.

Tko će doći, ode li Leko

Leku je na zub uzeo navijački puk, a poraz od gostiju iz Slavonije u njihovu dvorištu samo je dolio ulje na vatru. Već se razgovara o njegovom mogućem nasljedniku, a spominje se nekoliko eminentnih imena. Između ostalih i Nenad Bjelica.

Bude li ovo doista Lekin kraj, ostat će zabilježeno kako ga je započeo novi Zekićev početak u Osijeku. Ovo mu nije bilo prvi put da je dobio Hajduka u Splitu, ali ova Osijekova pobjeda s obzirom na trenutačnu situaciju na Dravi, bila je puno veće iznenađenje.

Lekinom kolegi na klupi Dinama, Sergeju Jakiroviću, također nije lako poslije poraza od Gorice, međutim naši voditelji istaknuli su kako je Dinamo unatoč porazu i lošoj situaciji u klubu, ipak nalikovao na nešto i bio bolji veći dio utakmice.

No, sjajne izmjene Dinka Jeličića i majstorska reakcija po primljenu golu ponovo su donijela tri boda. Ovaj puta povijesna za Goricu.

Gdje je nestao Erceg i golmanski kontrast

Rijeka je imala priliku dodatno se odvojiti na vrhu poslije kikseva najvećih rivala, ali odigrala je 1:1 u Puli na oči izbornika Zlatka Dalića. Ali, kako igrači koji su Daliću bili zanimljivi nisu osobito blistali, u prvi plan iskočila je priča o Anti Ercegu, koji se izgleda oglušio o klupski pravilnik.

Na utakmici Varaždina i Lokomotive, koja je završila bez golova, u oči su upali golmani, a statistika koju je izvadio SofaScore otkrila je sjajan kontrast između Zelenike i Čavline.

U sjeni svih tih događaja Rudeš je protiv Slaven Belupa uzeo bod i udvostručio svoj ovosezonski učinak.

Sve to podvukli su standardnim rubrikama, kladionicom i Hanelserima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider