Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muke po Hajduku

Utakmicu po utakmicu (21): Pakleni šund na Drosini, Dinamo na plus sedam

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Treće u ovoj godini i ukupno 21. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u je pred vama.

Naš voditeljski kvartet - Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar, Ivan Ljubić - pretresao je aktualnosti vezane za 19. kolo HNL-a.

Dinamo je uspio pobijediti Lokomotivu u čudnoj utakmici u kojoj je mogao imati prednost od nekoliko golova, a u konačnici je strahovao da gosti ne dođu do izjednačenja. Koliko je prokleta ta priča o Dinamovu lijevom beku, što znači posljednje rješenje Sportske inspekcije, koji je stvarni razlog previranja unutar klupskih struktura...

Pao je i prijedlog za zajednički odlazak na jednu utakmicu, pri čemu je s pričom o novoj ljubavi Valentine Miletić poentirao Mateo Pukšar.

Potop Hajduka, renesansa Istre 1961

Ćurković je otkrio da mu je došlo da, nakon što četiri godine izbjegava alkohol, popije malo nakon teškog poraza Hajduka od Istre 1961 u Puli. Splićani se pod vodstvom Ivana Leke još uvijek traže, taj očiti sukob stilova naši su voditelji također komentirali.

Posebne pohvale adresirane su u Pulu, gdje Ante Erceg proživljava svoju drugu mladost, a Istra 1961 doživljava renesansu u proteklih godinu dana.

Što se, kvragu, događa s VAR kamerama na stadionima u Šibeniku i Puli? Kamere su postavljene toliko nisko da ni gledateljima ni VAR sucima ne omogućavaju pravi uvid u sporne situacije.

Hoće li Gorica napokon postići pogodak?

Na dnu traje grčevita borba za ostanak, slijedi nam sraz između Gorice i Šibenika, pri čemu je nevjerojatan podatak da klub iz Velike Gorice nije postigao gol u HNL-u još od 31. listopada.

Rijeka ima posebnu skupinu igrača, tzv. TNT, a derbi sjevera ili derbi Banske Hrvatske otišao je na stranu domaćina Varaždina protiv Slaven Belupa.

U ovotjednom su izdanju i standardne rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića, Haenelseri i Kviz. Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider