Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIJEG IZ GULAGA

Utakmicu po utakmicu (19): HNL klubovi doživjeli velike promjene, evo kako izgledaju nove udarne postave

Pred vama je najnovije, ukupno 19. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Došlo je vrijeme za prvi ovogodišnji podcast Utakmicu po utakmicu. Nakon više od dva mjeseca stanke vraća nam se HNL, a skupa s njim i naš voditeljski kvartet.

Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić pretresli su niz aktualnosti u našem nogometu, ali prije nego što su se dohvatili naših najboljih klubova, osvrnuli su se na zimski period, koji je, po svemu sudeći, najzanimljiviji bio za Pukšara. On je, naime, vrijeme proveo u Tadžikistanu i družio se s talibanima.

Od ove srijede 18. siječnja službeno započinje prijelazni rok za HNL klubove kad su u pitanju dovođenja igrača, a ujedno se igra i odgođena utakmica Gorica - Varaždin.

Naši voditelji pretresli su svih 10 sudionika najvišeg ranga klupskog nogometa u Hrvatskoj. Potegnuli su i pitanje tko je najbolji trener u HNL-u, kako će izgledati Hajduk pod vodstvom Ivana Leke, kako Rijeka pod palicom Sergeja Jakirovića te hoće li i u kojoj mjeri unutarnje borbe za prevlast utjecati na Dinamo.

Komentirali su dva zvučna izlazna transfera, odlazak Mislava Oršića iz Dinama u Southampton i Stipe Biuka iz Hajduka u Los Angeles.

Naravno, tu su bile i rubrike: Kladionica, Haenelseri i Lovci na patke.

Uživajte u najnovijoj epizodi svojeg omiljenog podcasta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider